Page 7 of 15 FirstFirst 123456789101112131415 LastLast
Results 61 to 70 of 142

Thread: Bug Reports (FP 1.09 Take 2)

  1. #61
    Clover Grayscale's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Arkansas
    Posts
    1,549
    i've got the same problem as jdcillin. i hold down the little tick box and right after 0 is supposed to turn to 1, it just goes back to zero. if i briefly click on it it expands and closes just fine tho.
    CarPC install is starting to come along again...

  2. #62
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Quote Originally Posted by tech013
    i have a issue with xmdirect ,frodo xm configured with the right comm port using fp take 2 .when i go to the xm screen nothing happens even after shutting the pc down but if i use hybrid mikes xm prog first and then fp ,xm works fine till i turn power off
    error log ?
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  3. #63
    Low Bitrate fireball106's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Israel
    Posts
    78
    As few have noticed here - Frodo does not save the current song title when restarting.

    Moreover! when in directory2 mode (I assume this happens with directory mode too) - it does not save the current directory when restarting FrodoPlayer.
    I guess most people would like to have the same filelist when restarting Frodo and the same item selected in the dirlist.
    Lior "Fireball"

  4. #64
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Quote Originally Posted by fireball106
    As few have noticed here - Frodo does not save the current song title when restarting.

    Moreover! when in directory2 mode (I assume this happens with directory mode too) - it does not save the current directory when restarting FrodoPlayer.
    I guess most people would like to have the same filelist when restarting Frodo and the same item selected in the dirlist.
    Looking on the first one.

    On the second issue, I haven't got it working yet.
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  5. #65
    Low Bitrate fireball106's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Israel
    Posts
    78
    Great. thank you Frodo!
    I just found another one - I noticed you fixed the ampersand thing on the playlist by replace & with &&...
    Well, the problem is that the playlist (in FS mode) displays it literally as double-ampersand


    P.S. in the label on the top of FS mode, then problem is not fixed (ampersand still causes underlining)
    Lior "Fireball"

  6. #66
    Clover Grayscale's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Arkansas
    Posts
    1,549
    and my error doesn't even put anything in the error log btw =p
    CarPC install is starting to come along again...

  7. #67
    MySQL Error jcdillin's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Miami, FL
    Posts
    4,043
    yeah I sat there and played with it for 20 mins today after I got it installed in the car and I cant get it out of minimode. 1 tick doesnt do anything for me, 3 lets me move it.


    edit: oh yeah and 2 doesnt do anything either
    肚子笑痛了
    S60 Install

  8. #68
    Constant Bitrate
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    bakersfield, ca
    Posts
    112
    does anyone have a problem with the volume button getting stuck in full screen mode? I start tapping volume up or down then stop but it keeps going to full volume or zero. I looked around the forums but couldnt find anything related to this. it doesnt do this in the normal default view.

  9. #69
    Constant Bitrate Zoltan's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Shreveport, LA
    Posts
    177
    I was having a problem returning from mini mode. It would never think I was holding long enough. It would always get to one second and then go to task switcher.

    I think I've figured it out. If I push and hold, but keep moving my finger around within the mini mode button, it seems to be working everytime. In retrospect, that makes sense since my touchscreen is set up to right click on click and hold.

    Cheers.
    '03 Escape 4WD:
    -iTox mini-itx mobo, Core 2 Duo Mobile 1.66Ghz; 2GB, 80GB 2.5" HD, DS-ATX
    -Transflective 8.4"
    -XM, iG4, OBD-II (BR-3)
    -Rearview camera with auto-switching (modified cheesbox)
    -Slim Slot DVD+RW
    -RR, DFX 4

  10. #70
    Low Bitrate
    Join Date
    May 2004
    Location
    Texas
    Posts
    72
    Quote Originally Posted by tech013
    i have a issue with xmdirect ,frodo xm configured with the right comm port using fp take 2 .when i go to the xm screen nothing happens even after shutting the pc down but if i use hybrid mikes xm prog first and then fp ,xm works fine till i turn power off
    here is my error log
    Attached Files Attached Files

Similar Threads

  1. International support in FP 1.09
    By fireball106 in forum FrodoPlayer
    Replies: 47
    Last Post: 05-26-2005, 10:45 AM
  2. Bug Reports 1.09
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 279
    Last Post: 10-22-2004, 11:24 PM
  3. Help FP 1.09 Sync
    By bbrother in forum FrodoPlayer
    Replies: 10
    Last Post: 10-20-2004, 02:22 PM
  4. Replies: 21
    Last Post: 10-18-2004, 02:25 PM
  5. MediaEngine Bug Reports IMPORTANT... READ!!!
    By phat_bastard in forum Media Engine
    Replies: 0
    Last Post: 02-02-2004, 05:32 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •