Results 1 to 8 of 8

Thread: Transition from Mediacar to Frodoplayer... Dlink help??

  1. #1
    Low Bitrate lor109's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    102

    Transition from Mediacar to Frodoplayer... Dlink help??

    I, like most of us am making the transition from mediacar to frodoplayer. I did alot of searching and couldn't find anything that helped me. In MediaCar my USB Radio always worked, never had an issue. I just installed FrodoPlayer and realized that I needed Radiator. No prob, downloaded and installed. Everything seems to be working except I have NO sound(which is kind of a prob!!) perhaps I need to change some settings in Radiator to make it work?? I fidled a little with no results. Any help??? Thx.

    System: Epia ME6000, 256M, Winxp Mediacenter 2004, Lilliput, Delorme GPS Receiver, Belkin USB 802.11G Dongle, Gyration Wireless Keyboard, Onboard sound and video in use.

  2. #2
    Low Bitrate lor109's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    102

    Bump

    bump

  3. #3
    Maximum Bitrate wysocki's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Los Angeles Area
    Posts
    467

  4. #4
    Low Bitrate lor109's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    102
    That link doesn't seem to work for me???

  5. #5
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    seems to be down
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  6. #6
    Maximum Bitrate wysocki's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Los Angeles Area
    Posts
    467
    FROM THE RADIATOR WEBSITE:

    Why my D-Link USB radio does not work?

    It looks that radiocard D-Link is basically GemTek FMRadio 21 USB in another wrapper. It is necessary to use this method:

    1. download drivers for GemTek FMRadio 21 USB (23 kB) on http://flesko.cz/download/usbradio.zip (SEE ATTACHED)
    2. uninstall original software
    3. connect radio to another USB port to force Windows to detect it again
    4. then, when Windows recognize the new hardware on the different port, just install usbradio.sys driver
    5. select GemTek FMRadio 21 USB in Radiator options

    If Windows errors out with the message The required section was not found in the INF file continue by this:

    1. download installation package for the GemTek Radio 21 USB (zip file can be downloaded from www.gemtek.com.tw)
    2. extract it to some folder
    3. extract the two files (usbradio.inf and usbradio.sys downloaded from http://flesko.cz/download/usbradio.zip) into the folder where are the GemTek files that is the part reported missing
    4. install it again
    Attached Files Attached Files

  7. #7
    Newbie webtekkie's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Nr. Oxford, England
    Posts
    3
    Help! I'm having exactly the problem above where Windows errors with the required section thing, but it looks like gemtek no longer have the installation package on their site. Can anyone help?

  8. #8
    Newbie
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    1
    Try this custom driver.
    Attached Files Attached Files

Similar Threads

  1. Bug Reports 1.09
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 279
    Last Post: 10-22-2004, 11:24 PM
  2. Bug Reports
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 168
    Last Post: 10-16-2004, 01:25 AM
  3. PC reboots using Dlink and MediaCar
    By craigyb in forum MediaCar
    Replies: 27
    Last Post: 07-08-2004, 07:49 AM
  4. what did I do wrong with my dlink ?
    By SAScooby in forum General Hardware Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 04-18-2004, 04:15 AM
  5. problem with dlink and mediacar?
    By riddle14 in forum MediaCar
    Replies: 3
    Last Post: 04-14-2004, 09:38 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •