Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Weird problem ?

  1. #1
    Variable Bitrate NRGZ28's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Las Vegas
    Posts
    407

    Strange shutdown problem with FrodyPlayer ?

    Hey everyone.... I've noticed a strange problem with FrodoPlayer. If push exit >
    shutdown from the main menu.... it will "shut down" the computer but leave me with a "It is now safe to turn off your computer" screen and won't actually turn the laptop OFF. Now if I just exit the player and use Start > Turn off computer > Shutdown then it works okay and the laptop turns off. What could cause this ?! It would be nice for me to shut down the laptop from FrodoPlayer...
    Current Setup

    Nexus 7 Tablet
    Built in head unit
    Brutus 1500Watt Amp
    Two Boston 12" subs

    2006 Infiniti M45 Sport ;) My 4 door Camaro... lol


  2. #2
    FLAC strohj's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Pearland
    Posts
    1,345
    gave me this in the first listing:

    http://support.microsoft.com/?kbid=810903
    Pentium 4m 1.5GHz|MB896|Roadie Extreme|XM-Direct|Rikaline 6010|T-View 7"|Streetdeck|160gb Western Digital|1Gb DDR2-533 Ram

  3. #3
    Variable Bitrate NRGZ28's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Las Vegas
    Posts
    407
    Good point! But see... I dont think the problem is with APM... Because like I said.. it does shut down correctly when I do it from the Start menu
    Current Setup

    Nexus 7 Tablet
    Built in head unit
    Brutus 1500Watt Amp
    Two Boston 12" subs

    2006 Infiniti M45 Sport ;) My 4 door Camaro... lol


  4. #4
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    I don't think it's frodoplayer causing it. Try telling frodoplayer to "Force" Options in the settings.
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  5. #5
    Variable Bitrate NRGZ28's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Las Vegas
    Posts
    407
    Good idea... that option isn't checked Thanx
    Current Setup

    Nexus 7 Tablet
    Built in head unit
    Brutus 1500Watt Amp
    Two Boston 12" subs

    2006 Infiniti M45 Sport ;) My 4 door Camaro... lol


  6. #6
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,616
    I think cause 3 could be the problem.

    "An OEM device driver or service is installed on your computer that is preventing the computer from correctly shutting down."

    one of the drivers in use by Frodoplayer that is not in use when it's not running could be the problem.

  7. #7
    Variable Bitrate NRGZ28's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Las Vegas
    Posts
    407
    Still not it.... I guess that wasn't the problem. I wonder why this is happening....:/
    Current Setup

    Nexus 7 Tablet
    Built in head unit
    Brutus 1500Watt Amp
    Two Boston 12" subs

    2006 Infiniti M45 Sport ;) My 4 door Camaro... lol


  8. #8
    Maximum Bitrate GruvThang's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Northern Virginia, USA
    Posts
    683
    If you minimize frodo, will it shut down with the start>shutdown>....
    [COLOR=Navy][SIZE=1][FONT=Comic Sans MS]Tektility

  9. #9
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Are you using a USB soundcard ?
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  10. #10
    FLAC strohj's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Pearland
    Posts
    1,345
    run windows media player.. and try shutting down from the start menu...

    im betting its the sound card too
    Pentium 4m 1.5GHz|MB896|Roadie Extreme|XM-Direct|Rikaline 6010|T-View 7"|Streetdeck|160gb Western Digital|1Gb DDR2-533 Ram

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Weird video interference problem! HELP!
    By lookinco in forum LCD/Display
    Replies: 20
    Last Post: 03-18-2011, 06:10 PM
  2. Weird Mic Problem.. Help!
    By veetid in forum Car Audio
    Replies: 45
    Last Post: 09-30-2006, 07:05 PM
  3. weird rebooting problem.. possibly power related...
    By mikevsgeek in forum Power Supplies
    Replies: 5
    Last Post: 09-04-2004, 01:21 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 08-03-2004, 10:58 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 03-02-2004, 09:43 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •