Results 1 to 6 of 6

Thread: Iguidance not embedding ?

  1. #1
    Variable Bitrate NRGZ28's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Las Vegas
    Posts
    407

    Iguidance not embedding ?

    I feel like I'm the only one that has this problem. Iguidance 2.0 won't embed in FrodoPlayer anymore Everytime it starts it wont click Ok on the warning screen. BUt if I do it, then go back to the menu and hit GPS again then it grabs the window and embeds it correctly. Shouldn't FrodoPLayer hit ok automatically ?

    Here's what I'm talking about....

    Step 1..



    Step 2...




    And the end result....



    What gives ?!?

    Here's my GPS settings page...

    Current Setup

    Nexus 7 Tablet
    Built in head unit
    Brutus 1500Watt Amp
    Two Boston 12" subs

    2006 Infiniti M45 Sport ;) My 4 door Camaro... lol


  2. #2
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Must be a timing issue. I'll look at it.
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  3. #3
    Variable Bitrate NRGZ28's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Las Vegas
    Posts
    407
    Thanx Frodo. It did work correctly for a while... after your first released Take 3. Then I pretty much moved all my software to the laptop and that's when it started doing it....:/ Maybe the laptop is too slow to launch Iguidance and Frodo clicks OK too soon... ? I dont know how you have it clicking okay... so I'm
    guessing
    Current Setup

    Nexus 7 Tablet
    Built in head unit
    Brutus 1500Watt Amp
    Two Boston 12" subs

    2006 Infiniti M45 Sport ;) My 4 door Camaro... lol


  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    17
    The same thing happens for me. However it is not much of a problem for me.
    It works fine on my carpc but on my laptop Iguiandance will not embed.

  5. #5
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Germany
    Posts
    520
    Reminds me of my problems with Destinator. Sometimes when my CarPC takes too long to start Destinator it doesn't embed and FrodoPlayer appears in the background. I click again on the GPS button and now it embeds properly. Seems to be associated. Timing too short ?

  6. #6
    Variable Bitrate NRGZ28's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Las Vegas
    Posts
    407
    Yep.. my Destinator does the same thing. lol
    Current Setup

    Nexus 7 Tablet
    Built in head unit
    Brutus 1500Watt Amp
    Two Boston 12" subs

    2006 Infiniti M45 Sport ;) My 4 door Camaro... lol


Similar Threads

  1. IGuidance 2.0... WOW
    By unsavory in forum GPS
    Replies: 217
    Last Post: 04-20-2005, 01:14 AM
  2. iGuidance Embedded
    By voidunknown in forum FrodoPlayer
    Replies: 18
    Last Post: 01-09-2005, 04:19 PM
  3. Launching iGuidance under Media Engine
    By StationRocket in forum GPS
    Replies: 4
    Last Post: 11-29-2004, 12:56 PM
  4. Embedded iGuidance Window Size?
    By All4Sky in forum MediaCar
    Replies: 3
    Last Post: 08-27-2004, 08:00 AM
  5. Switch between Frodo player and GPS (IGuidance)?
    By Nanozic in forum FrodoPlayer
    Replies: 2
    Last Post: 07-12-2004, 01:58 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •