Results 1 to 7 of 7

Thread: Two problems.. broken volume and some broken songs

  1. #1
    Low Bitrate
    Join Date
    May 2004
    Posts
    101

    Two problems.. broken volume and some broken songs

    Alright, I'm makin the switch to frodoplayer. Im excited cause it's lookin quite promising, but i am having two big problems. I must first say, i HAVE tried searching, but it's kinda hard topic to search for... (what shoudl i have searched for? volume? broken songs?)

    First, i need the volume to always start at 100% cause im using an FM modulator that gives low output. I tried changing the setting, but it doesnt start at 100, it starts at like 2 and then somehow like rises to 100 or somethin. it's wierd, but there must be some way.

    Another problem i'm having is that for some reason, only certain songs work... I tried rebuilding/syncing and all that for my database, but for some reason random songs work. i'd say about 20% of the songs work and the rest dont. I am sorting by directory - file name. I dont know if that makes a difference but im tryin to give as much info as possible. Thanks in advance for your help.

  2. #2
    Variable Bitrate MC_Stoo's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    427
    Menu >> Settings1 >> Misc>> "Volume START at 100%" for the vol prob.

    Not sure about the other prob.
    A calm approach in a troubled world...
    http://www.inside-guide.co.uk/CarPC

    CONSOLE_RR Project in progress...
    DC UK Forum

  3. #3
    Low Bitrate
    Join Date
    May 2004
    Posts
    101
    Quote Originally Posted by Slitha
    I tried changing the setting, but it doesnt start at 100

    Thanks for at least tryin to help though. anyone else?

  4. #4
    Low Bitrate MegatronUK's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    UK
    Posts
    57
    I found that some of my directories with "[" and "]" in them (for example - Smashing Pumpkins - [CD1]), get picked up, but none of the files inside them are added to the database... could it be that?
    -= Supra Twin Turbo MK4
    -= Lotus 7 replica
    -= Escort MK1 with 2.0 16v XE
    -= Xbox-Linux-in-car-system (v1)
    -= EspressoPC, 256Mb, 40Gb, WinXP (v2)
    -= Pioneer AVHP6400 6.5" headunit, MEHP9100 MD/CD, CDXP1230, Infinity Reference 605cs/6502i & 2x RA7502

  5. #5
    Low Bitrate
    Join Date
    May 2004
    Posts
    101
    Well, i think all the songs are in the database. When i say a song doesnt work, tha tmeans after i click on it in frodoplayer i wait like a minute and still no music. On the other hand, when i click on songs that do work, i click on it, wait liek 3 seconds and it starts workin. Anyone?

  6. #6
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    What types of files are these ?
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  7. #7
    Low Bitrate
    Join Date
    May 2004
    Posts
    101
    All of the files are mp3 format. They work in mediacar when i play them, i dont understand why they wouldnt work in frodoplayer. They also work when i play them in wmp 9 cause i believe that's what you use to output the music.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •