Results 1 to 3 of 3

Thread: "all music" mode takes forever and a day to load?

  1. #1
    Variable Bitrate
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    343

    "all music" mode takes forever and a day to load?

    is it normal for "all music" to take forever to load? currently i just use directory mode... non recursive. but sometimes i accidently navigate into the all music menu and im without music for at least 5 minutes... i dont know if that mode is recursive and is trying to find like my 17,000 mp3's? or what... but i hate it when i do that...
    Carputer HIFI car stereo project!
    [XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX-]
    95% COMPLETE! FINALIZING SOFTWARE PLATFORM!

    [XXXXXX--------------]
    30% COMPLETE! CAPUTER Version 2.0! Hardware FAILING! CARPUTER BLEW UP! AND NOW MONITOR TOO! WTF?!

  2. #2
    Low Bitrate ernie's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Poland
    Posts
    59
    yeah... and there is on way to disable that mode... That's why I made buttons for individual modes in my skin rather than browse through them.
    car computer status: ready_
    : epiam10000 256meg, audigy2nx :-F, ground loop :-)
    :
    : check out my car putter here
    : check out my FrodoPlayer skin here

  3. #3
    FLAC strohj's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Pearland
    Posts
    1,345
    i have the same issue... I hope tyhat in take 4 ... frodo doesnt reload the list every time.. instead he just keeps it in memory somewhere
    Pentium 4m 1.5GHz|MB896|Roadie Extreme|XM-Direct|Rikaline 6010|T-View 7"|Streetdeck|160gb Western Digital|1Gb DDR2-533 Ram

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •