Page 1 of 6 123456 LastLast
Results 1 to 10 of 51

Thread: Frodo won't lauch - Log frmDB Error

  1. #1
    Low Bitrate BlueGrimRX8's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Jacksonville
    Posts
    56

    Frodo won't lauch - Log frmDB Error

    The other day when I got into my car and my PC started up, when Frodo attemted to start I got the I get the Error: MultiMedia Player for In-Car Use has encountered a problem and needs to close.
    I didn't change anything, I hadn't had any problems shutting down or starting up, I just got in the car and this started.
    I took a look at the log file and this is what it says:
    "08/20/2005 - 2:00 PM - 52 - Bad file name or number - frmDB-Form_Load - 0 - FrodoPlayer"
    Dows anyone know what could have went wrong or how to fix it?

    Thanks a lot for the help!!!
    James

  2. #2
    Para Laura thanatos106's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Miami Beach,FL U.S.A
    Posts
    3,497
    THis is a database error..... it happened to me when I forgot to turn on the ext HD in my testing machine.

    Go to setting 1 and rebuild you database, and see what happen then.

    Thanatos.
    RexBruMet Skin for FrodoPlayer

    Nissan Aux-in MOD


    Quote Originally Posted by bgoodman
    We're an international forum, post in whatever langauge you like.

  3. #3
    Low Bitrate BlueGrimRX8's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Jacksonville
    Posts
    56
    I can't even get to the settings, Frodo won't even load it just starts to open then gives me the error. I tried unistalling and reinstalling. I tried redownloading and reinstalling too......

  4. #4
    Para Laura thanatos106's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Miami Beach,FL U.S.A
    Posts
    3,497
    Do you have a file call medialib in you FP folder??
    RexBruMet Skin for FrodoPlayer

    Nissan Aux-in MOD


    Quote Originally Posted by bgoodman
    We're an international forum, post in whatever langauge you like.

  5. #5
    Para Laura thanatos106's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Miami Beach,FL U.S.A
    Posts
    3,497
    For sure you are missing a file or for some reason or one of the .dll haven't register right (I might be wrong).
    RexBruMet Skin for FrodoPlayer

    Nissan Aux-in MOD


    Quote Originally Posted by bgoodman
    We're an international forum, post in whatever langauge you like.

  6. #6
    Para Laura thanatos106's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Miami Beach,FL U.S.A
    Posts
    3,497
    Also try to manually change to the default skin in the .ini file (that if you are using a custom skin).
    RexBruMet Skin for FrodoPlayer

    Nissan Aux-in MOD


    Quote Originally Posted by bgoodman
    We're an international forum, post in whatever langauge you like.

  7. #7
    Low Bitrate BlueGrimRX8's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Jacksonville
    Posts
    56
    I have the Medialib file in the folder and don't have a custom skin. It is a completly fresh install from the download on frodo's site.
    Is there a way to manually register all the dll's?

  8. #8
    Para Laura thanatos106's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Miami Beach,FL U.S.A
    Posts
    3,497
    think that I was wrong from the begining. I just check my other PC and the log is no the same.

    To manually reg the .DLLs you go to run type cmd then when in the command prompt type C:\Program Files\FrodoPlayer then you just type regsvr32 and the name of the .dll.

    Sorry if I make you waste you time with wrong inst.

    Thanatos.
    RexBruMet Skin for FrodoPlayer

    Nissan Aux-in MOD


    Quote Originally Posted by bgoodman
    We're an international forum, post in whatever langauge you like.

  9. #9
    Low Bitrate BlueGrimRX8's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Jacksonville
    Posts
    56
    Well I think I have tried everything short of reinstalling windows (which I REALLY don't want to do). Any other suggestions.....?

  10. #10
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    post up the log
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

Page 1 of 6 123456 LastLast

Similar Threads

  1. Headunit (Linux/Windows CarPC frontend) + initial screenshots
    By NoPistonPC in forum Other Cool Front Ends
    Replies: 321
    Last Post: 08-24-2007, 02:57 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 07-01-2005, 03:29 PM
  3. Error message on Gps with frodo & guidance
    By biglips31 in forum GPS
    Replies: 0
    Last Post: 01-27-2005, 10:13 AM
  4. Frodo error
    By asci01 in forum FrodoPlayer
    Replies: 2
    Last Post: 06-20-2004, 10:55 PM
  5. ME 2.0 Official Bug Reports
    By phat_bastard in forum ME Archive
    Replies: 67
    Last Post: 01-31-2004, 06:27 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •