Page 7 of 14 FirstFirst 1234567891011121314 LastLast
Results 61 to 70 of 132

Thread: FP 1.10 Release (It may be a turd)

  1. #61
    Para Laura thanatos106's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Miami Beach,FL U.S.A
    Posts
    3,497
    Yup I just checked and I can biuld it, it get display in the media menu but when double clicking to load nothing happen.

    This is a clean install in one of my machines.

    Thanatos.
    RexBruMet Skin for FrodoPlayer

    Nissan Aux-in MOD


    Quote Originally Posted by bgoodman
    We're an international forum, post in whatever langauge you like.

  2. #62
    It's not really that small...No, seriously. judoGTI's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Florida
    Posts
    1,049
    Hey is the new XM intergrated with this update or is it still the old XM?

    Woot.
    '02 GTI
    [Routis '04] [Opus 90W] [160GB Maxtor HD]
    [Lilliput 7" TS] [VIA M10000] [XMPCR]
    [512MB RAM] [Custom housing]
    [Deluo GPS Mouse] [E-MU 0404 Soundcard]
    Progress Meter: [==============|] 99.9%

  3. #63
    FLAC strohj's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Pearland
    Posts
    1,345
    Quote Originally Posted by judoGTI
    Hey is the new XM intergrated with this update or is it still the old XM?

    Woot.
    its still the old XM in this version...
    Pentium 4m 1.5GHz|MB896|Roadie Extreme|XM-Direct|Rikaline 6010|T-View 7"|Streetdeck|160gb Western Digital|1Gb DDR2-533 Ram

  4. #64
    FLAC strohj's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Pearland
    Posts
    1,345
    Quote Originally Posted by frodobaggins
    Have you looked under "other" etc
    I finally got around to checking out the problem... it turns out that this version only added the first 36 songs i have ... even though it says it added (and displayed the list) all 5000+ songs i have... 1.09 adds all the songs..

    There is nothing in the errorlogs that i can see about this... if you want I can email you the 2 databases...



    Another bug I found.. which is in 1.09 as well.. some of my songs will just cause frodoplayer to close down.. but they will play fine in media player.. they will also play fine in directory 3 mode in 1.10 ... This is only for a select few songs though... I will do some more testing to see if I can find if these songs have anything in common...
    Pentium 4m 1.5GHz|MB896|Roadie Extreme|XM-Direct|Rikaline 6010|T-View 7"|Streetdeck|160gb Western Digital|1Gb DDR2-533 Ram

  5. #65
    Newbie
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    7
    Hey Frodo, good job. Really loved it. By any chance will the 1.10 version support dual screen mode? Definitely goes well with the traffic authorities with this feature.

  6. #66
    Newbie patz's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Canada
    Posts
    46
    when i try GPS (embed) ... i get gray screen .. like that:
    Attached Images Attached Images  

  7. #67
    FLAC strohj's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Pearland
    Posts
    1,345
    did you just pick embedded in the settings? or did you actually tell it the window name etc of your gps program?
    Pentium 4m 1.5GHz|MB896|Roadie Extreme|XM-Direct|Rikaline 6010|T-View 7"|Streetdeck|160gb Western Digital|1Gb DDR2-533 Ram

  8. #68
    Newbie patz's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Canada
    Posts
    46
    Quote Originally Posted by strohj
    did you just pick embedded in the settings? or did you actually tell it the window name etc of your gps program?
    yes...
    default settings, with IE
    btw.. in taskman. i don't see new iexplore.exe process (but iexplore path is okay)
    when i click GPS for the first time.. nothing happen.. at second time.. i get gray screen..
    Attached Images Attached Images  

  9. #69
    FLAC strohj's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Pearland
    Posts
    1,345
    in the settings, I had to browse to my internet explorer.exe.. but it works fine for me...
    Pentium 4m 1.5GHz|MB896|Roadie Extreme|XM-Direct|Rikaline 6010|T-View 7"|Streetdeck|160gb Western Digital|1Gb DDR2-533 Ram

  10. #70
    Newbie patz's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Canada
    Posts
    46
    Quote Originally Posted by strohj
    in the settings, I had to browse to my internet explorer.exe.. but it works fine for me...
    gray.. again
    same with other apps .. like c:\windows\notepad.exe

Similar Threads

  1. (RELEASE) FP 1.09 Take 3
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 82
    Last Post: 04-09-2007, 12:40 PM
  2. FP 1.09 Girder Sample File Release
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 34
    Last Post: 12-07-2004, 02:09 PM
  3. (RELEASE) FP 1.09 Take 2
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 31
    Last Post: 10-28-2004, 11:31 PM
  4. FP 1.09 Release was "..." :)
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 146
    Last Post: 10-19-2004, 11:33 PM
  5. FP 1.09 Test Source Release for Windows Messages.
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 20
    Last Post: 10-05-2004, 01:49 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •