Results 1 to 5 of 5

Thread: HELP, Frodoplayer hogging up my memory!

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    46

    HELP, Frodoplayer hogging up my memory!

    ok first heres my comp
    m10000 mobo
    xp pro sp2 with windows media 10
    40 gb hd
    512 ram (32 shared)


    now on my old pc i was a 633mhz with 256 ram and ran frodo fine...now with this one its messing up so bad...just typing this right now with a song playing the song is skipping...in my ctr+alt+del processes tab frodoplayer.exe is taking up 75+% of my cpu usage...whats going on? even when nothing else is up, it is very slow between scrolling through songs and hitting "next" and all that

    please help

    thanks

    tim

  2. #2
    FLAC strohj's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Pearland
    Posts
    1,345
    What Vis are you running?

    Also some people have reported issues with windows media player 10
    Pentium 4m 1.5GHz|MB896|Roadie Extreme|XM-Direct|Rikaline 6010|T-View 7"|Streetdeck|160gb Western Digital|1Gb DDR2-533 Ram

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    46
    u know what i thought it was wm10 but i couldnt figure out how to uninstall (did a system restore eventually) and im running 9 now and seem to be fine

    thanks a lot man

  4. #4
    FLAC strohj's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Pearland
    Posts
    1,345
    no problem!
    Pentium 4m 1.5GHz|MB896|Roadie Extreme|XM-Direct|Rikaline 6010|T-View 7"|Streetdeck|160gb Western Digital|1Gb DDR2-533 Ram

  5. #5
    Variable Bitrate warnockm's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Virginia
    Posts
    433
    Not to resurrect an old thread, but when you went back to WMP9, did you do anything else? I uninstalled WM10 after it was bogging down my system, but it's doing the same thing with WMP9. However WMP9 ran fine before installing WMP10
    Progress - VIA EPIA SP8000 | 120 Opus Power Supply & Case | 1GB Ram | 120GB 2.5" Hard Drive | Bluetooth 2.0 | GPRS/3G | Wifi | Road Runner/LSX 2.0 (waiting for a day skin for 3.0) | iGuidance 4.0 | Lilliput 7"

Similar Threads

  1. Frodoplayer auto shuts down after 5 sec!
    By Jisc in forum FrodoPlayer
    Replies: 0
    Last Post: 07-18-2005, 03:29 PM
  2. Frmdb-loadskin - 0 - Frodoplayer
    By techy101 in forum FP Bug Reports
    Replies: 4
    Last Post: 06-06-2005, 05:29 PM
  3. cant change skins???
    By Hell-Stopper in forum FrodoPlayer
    Replies: 19
    Last Post: 11-05-2004, 11:10 PM
  4. Bug Reports 1.09
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 279
    Last Post: 10-22-2004, 11:24 PM
  5. Bug Reports
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 168
    Last Post: 10-16-2004, 01:25 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •