Results 1 to 4 of 4

Thread: Startup Error

  1. #1
    Newbie braidy's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    44

    Exclamation Startup Error

    Hey,

    I have neglected to do anything about this for a while, but I suppose I should find out what the hell is going on.

    Ever since I had FP up and running, I have had an error message come up every time I start it. Bear in mind, the computer at the moment has no functioning soundcard, but it will soon. The error message reads as follows:

    Title: Frodoplayer - Mixercontrol Fehler
    Message: Der Mixer kann nicht geoffnet werden.

    I get the feeling it directly relates to the broken soundcard, but I am not sure how to fix it because I don't know what it says!

    Help?
    1994 ED Ford Falcon GLi Classic
    Hardware: Acer Travelmate 3200, Car Charger, Lilliput 7"
    Software: Roadrunner (Simplistique), WinXP Pro, ShutControl


    Progress: [|||||||| ] (100% - For Now)

  2. #2
    Maximum Bitrate 2Fast's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Bristol UK
    Posts
    595
    Yup, it's related to the soundcard.

    Is the soundcard knackered, or is it just the drivers?

  3. #3
    Newbie braidy's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    44
    Quote Originally Posted by 2FastMR2
    Yup, it's related to the soundcard.

    Is the soundcard knackered, or is it just the drivers?
    The actual soundcard got fried due to some earth leakage in my car. So it's not the drivers. Do you think FP will not have the error with a functioning soundcard in the box?
    1994 ED Ford Falcon GLi Classic
    Hardware: Acer Travelmate 3200, Car Charger, Lilliput 7"
    Software: Roadrunner (Simplistique), WinXP Pro, ShutControl


    Progress: [|||||||| ] (100% - For Now)

  4. #4
    Para Laura thanatos106's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Miami Beach,FL U.S.A
    Posts
    3,497
    Sure it will fix it with a working SC in the SYS.

    Thanatos.
    RexBruMet Skin for FrodoPlayer

    Nissan Aux-in MOD


    Quote Originally Posted by bgoodman
    We're an international forum, post in whatever langauge you like.

Similar Threads

  1. Survey: Startup times and methods
    By gnomad in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 56
    Last Post: 01-02-2007, 11:55 AM
  2. Hotkeys Error on startup
    By Andywaite in forum MM Bugs
    Replies: 2
    Last Post: 01-18-2006, 11:53 AM
  3. System.Xml Error upon startup
    By gmcadams in forum Media Engine
    Replies: 0
    Last Post: 07-17-2005, 10:52 PM
  4. Startup Folder Error
    By cadence117 in forum MediaCar
    Replies: 2
    Last Post: 06-21-2004, 05:40 PM
  5. ME 2.0 Official Bug Reports
    By phat_bastard in forum ME Archive
    Replies: 67
    Last Post: 01-31-2004, 06:27 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •