Results 1 to 5 of 5

Thread: Freezing every time i open Frodoplayer...help :(

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    16

    Freezing every time i open Frodoplayer...help :(

    I dont know why, i have all of the software installed as I should and my drivers are all updated.

    *PREPARE FOR ANNOYINGLY BIG THINGS*

    Here's the error log...

    http://home.comcast.net/~megapat99/fperrorlog.txt

    And what my desktop looks like



    I have searched but havent found much

    Thanks guys

  2. #2
    Neither darque nor pervert DarquePervert's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Elsewhere
    Posts
    13,948
    Judging from the error log, I'd say your skin is borked.
    Try another skin or reinstalling the skin you're trying to use.
    Have you looked in the FAQ yet?
    How about the Wiki?



    Under normal circumstances, a signature would go here.

  3. #3
    Para Laura thanatos106's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Miami Beach,FL U.S.A
    Posts
    3,497
    One more time here is where is good to know:

    FP ver.
    Skin name.
    show the content of "fperrorlog2".

    ...

    Thanatos.
    RexBruMet Skin for FrodoPlayer

    Nissan Aux-in MOD


    Quote Originally Posted by bgoodman
    We're an international forum, post in whatever langauge you like.

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    16
    I havent tried using any skins, this is my first time installing and opening.

    Fp version is 1.10.

    There is no fperrorlog2.

  5. #5
    Para Laura thanatos106's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Miami Beach,FL U.S.A
    Posts
    3,497
    Well so that is your prob!!! you don't even have the complete app

    Thanatos.
    Attached Images Attached Images  
    RexBruMet Skin for FrodoPlayer

    Nissan Aux-in MOD


    Quote Originally Posted by bgoodman
    We're an international forum, post in whatever langauge you like.

Similar Threads

  1. Replies: 106
    Last Post: 10-20-2008, 09:09 AM
  2. Invalid Argument
    By tn6478 in forum StreetDeck
    Replies: 20
    Last Post: 12-30-2007, 08:02 PM
  3. Features I would like to see in Streetdeck
    By Gayden in forum StreetDeck
    Replies: 1
    Last Post: 08-04-2006, 12:49 PM
  4. 1.0.4.7 bug
    By debugger in forum StreetDeck
    Replies: 9
    Last Post: 07-01-2006, 03:01 AM
  5. CastleTek
    By KingsDude in forum Newbie
    Replies: 51
    Last Post: 12-20-2004, 01:25 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •