Results 1 to 4 of 4

Thread: Configurator wont load

  1. #1
    Constant Bitrate KennyKen's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    England
    Posts
    118

    Configurator wont load

    Hi All
    I am just getting back into this after a few years out and after re-downloading the software and installing it, the Fusion Control Centre Uber MDX edition loads fine, but the Fusion Control Centre Configurator will not load, i get the following error:

    FCC Uber MDX Configurator has stopped working

    Any ideas?
    I am currently running windows 7 - 32bit
    I have all required .net versions and DirectX
    I installed version 4.0 and that then got updated by the auto updater
    the hardware i have is version 3 or 4, i cant remember right now but i'm not even plugging that in yet...

    Thanks in advance
    Ken
    ------
    Prepping for Trax in september
    Re-Building the whole CarPC to upgrade all the software
    Whole new boot build and moulding my screen into the dash...Again

  2. #2
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    152
    you might try attaching the brain & loading the drivers, the configurator may look at the driver for some reason. been a long time since I've used MDX.

  3. #3
    Fusion Brain Creator 2k1Toaster's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Colorado, but Canadian!
    Posts
    10,049
    Quote Originally Posted by KennyKen View Post
    Hi All
    I am just getting back into this after a few years out and after re-downloading the software and installing it, the Fusion Control Centre Uber MDX edition loads fine, but the Fusion Control Centre Configurator will not load, i get the following error:

    FCC Uber MDX Configurator has stopped working

    Any ideas?
    I am currently running windows 7 - 32bit
    I have all required .net versions and DirectX
    I installed version 4.0 and that then got updated by the auto updater
    the hardware i have is version 3 or 4, i cant remember right now but i'm not even plugging that in yet...

    Thanks in advance
    Ken
    First thing to check is you run it as an administrator if you have UAC enabled.

    Quote Originally Posted by Iamthehor View Post
    you might try attaching the brain & loading the drivers, the configurator may look at the driver for some reason. been a long time since I've used MDX.
    MDX is dead essentially.
    Fusion Brain Version 6 Released!
    1.9in x 2.9in -- 47mm x 73mm
    30 Digital Outputs -- Directly drive a relay
    15 Analogue Inputs -- Read sensors like temperature, light, distance, acceleration, and more
    Buy now in the MP3Car.com Store

  4. #4
    Constant Bitrate KennyKen's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    England
    Posts
    118
    Quote Originally Posted by 2k1Toaster View Post
    First thing to check is you run it as an administrator if you have UAC enabled.
    Bingo - Thats sorted it :-)
    I should have thought of that myself really, Thanks anyway!
    ------
    Prepping for Trax in september
    Re-Building the whole CarPC to upgrade all the software
    Whole new boot build and moulding my screen into the dash...Again

Similar Threads

  1. RR wont load
    By eagleslayor in forum RR Bug Tracker
    Replies: 4
    Last Post: 08-22-2007, 01:38 PM
  2. DAM OS Wont Load
    By arawas in forum Software & Software Development
    Replies: 5
    Last Post: 01-17-2006, 04:43 PM
  3. Navivoice 1.7 wont load
    By brandonn in forum PowerVoice
    Replies: 7
    Last Post: 01-13-2006, 01:03 AM
  4. Wont load!!!!!
    By bobbykokinos in forum Media Engine
    Replies: 4
    Last Post: 03-24-2004, 11:52 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •