Results 1 to 2 of 2

Thread: Harddrive problems (booting)

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    May 2007
    Posts
    1

    Harddrive problems (booting)

    Hi there, this is the first post i make but i'am reading this forum for quite a while now.

    I'm building my carputer now and i got it all in test phase.

    But now problems arrive; I got a brand new Maxtor 250GB on my Via-Epia V motherboard.

    When i got it running there are no problems, but when i reboot a couple of times my HD won't spin-up; i made a sound clip of what it sounds:
    www.deurbel.net/files/02_MOV00034.mp3

    when i let it 'cool off' and then boot, there are no problems and it spins right up.

    Is this a broken drive or do i need a better power supply?

    I'm asking this because when i was setting up windows i also got a old 12speed cd-rom hooked on. when the cd-drive was spinning my pc reseted itself so i discovered it was because the old drive; with a new 52X speed there where no problems...(old drives use more power)

    sorry for my bad English

  2. #2
    Self proclaimed spoon feeder TruckinMP3's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Colorado
    Posts
    2,742
    Will the power supply spin up a different drive? (yes may indicate the maxtor is bad)
    Will the Maxtor work on a different system with the same multi-reboot scenario? (yes indicates the drive is likely good)

    based on the results of the questions: Ask Maxtor for an RMA (Return Material Authorization), describe the issue to them.
    TruckinMP3
    D201GLY2, DC-DC power, 3.5 inch SATA

    Yes, you should search... and Yes, It has been covered before!

    Read the FAQ!

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 12-27-2006, 03:22 PM
  2. Freezing and booting problems! 2nd Day of Install!
    By 2k1Toaster in forum Power Supplies
    Replies: 4
    Last Post: 06-01-2006, 01:08 PM
  3. Problems with USB CD Boot
    By bad-at-this in forum WinNT Based
    Replies: 2
    Last Post: 03-10-2006, 05:41 AM
  4. Problems booting from CF card
    By dcdc in forum Operating System Optimization
    Replies: 8
    Last Post: 01-16-2006, 06:10 PM
  5. Still having XMPCR problems
    By rjoek in forum RR Bug Tracker
    Replies: 15
    Last Post: 09-23-2005, 01:08 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •