Results 1 to 5 of 5

Thread: Any Mods Out There Need Help

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    5

    Any Mods Out There Need Help

    i'm new to this i need a setup on a via board c7 model 7f 2we1g2e
    with m2atx 160 output power
    hooked up to a liliput monitor which says no signal all the time .. just started to put together .. have the jumpers set as the manual as default .. good or bad...

    every time when i start the ignition ( not the car fully engine running) the mother board has a light .... and the blue led ( voom case ) just blinks .. or doens't even work most of the time

    so anyone out there willing to help plealse ..i have the power connectors setup in my car its just the motherboard and monitor aint working ..no signal.. what should i do .... please notify me assoon as possible ...

    can you show me where i have to connect the cables // i got audio to audio .. usb -- to mother usb 1 .. power conector on the m2atx and mother board .. how to i make it work so i can see the bios screen in the begining .. i have the hardrive setup and connected.

    thanks pictures would help alot

  2. #2
    Neither darque nor pervert DarquePervert's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Elsewhere
    Posts
    13,949
    Have you looked in the FAQ yet?
    How about the Wiki?



    Under normal circumstances, a signature would go here.

  3. #3
    Raw Wave Rob Withey's Avatar
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Bedfordshire, UK
    Posts
    2,139
    Quote Originally Posted by DarquePervert View Post
    lol. And breath...
    Old Systems retired due to new car
    New system at design/prototype stage on BeagleBoard.

  4. #4
    Neither darque nor pervert DarquePervert's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Elsewhere
    Posts
    13,949
    http://www.mp3car.com/vbulletin/advfaq.php

    It's really all that needs to be said.
    You should also consult the manual for your M2ATX PSU.
    Have you looked in the FAQ yet?
    How about the Wiki?



    Under normal circumstances, a signature would go here.

  5. #5
    Fusion Brain Creator 2k1Toaster's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Colorado, but Canadian!
    Posts
    10,053
    Judging from your other posts, you are someone who doesnt fancy reading or drawing their own conclusions... Also who likes to use CAPS LOCK.

    "Can Anyone Give Me A Good Setup": http://www.mp3car.com/vbulletin/newb...ar-puters.html

    "recomend me a 7inch touchscreen": http://www.mp3car.com/vbulletin/gene...nitor-buy.html

    "what should i get so i can install it to my pc": WIFI/CELLULAR/GPS antenna

    "WHICH BRAND IS THE BEST TO GET FOR A NAVIGATION(GPS)": http://www.mp3car.com/vbulletin/gps/...ople-best.html

    With that being said, I think you need to read the manuals and product info that came with what you blindly bought. As you found out with your rooftop antenna, buying blind is not a good idea. Installing blind is pretty stupid too.


    Quote Originally Posted by WRXUSER123 View Post
    i'm new to this i need a setup on a via board c7 model 7f 2we1g2e
    with m2atx 160 output power
    Why do you think the serial number is important? Usually "human readable" model names are given.

    Quote Originally Posted by WRXUSER123 View Post
    hooked up to a liliput monitor which says no signal all the time ..
    Define: "All the time"
    Does "All the time" =
    a) As you have it installed now
    b) Now and when you hooked it up to a normal computer
    c) Before but not anymore
    d) some of the million other possiblities...

    Quote Originally Posted by WRXUSER123 View Post
    just started to put together .. have the jumpers set as the manual as default
    This is where possessive nouns are useful. Are these jumpers belonging to the monitor, the motherboard, the Ampie case, the M2?

    Quote Originally Posted by WRXUSER123 View Post
    .. good or bad...
    Would the default of a commercial product be bad? Why would the product have options? If you thought "to make it more customizeable" then you would be correct. Some people want the default, some want a different configuration, and those jumpers allow it. I highly doubt any of them are better than the others for a broad statement such as "good or bad". It all comes down to your personal setup...

    Quote Originally Posted by WRXUSER123 View Post
    every time when i start the ignition ( not the car fully engine running) the mother board has a light .... and the blue led ( voom case ) just blinks .. or doens't even work most of the time
    If the mobo has a light then would you assume the mobo has power?
    Where do you have the ampie light hooked up to?
    Where is your ON/OFF mobo jumper going? Do you even have it hooked up?

    "Doesnt even work most of the time" on something like an LED usually means the signal source of the LED is setup incorrectly.

    Quote Originally Posted by WRXUSER123 View Post
    so anyone out there willing to help plealse ..i have the power connectors setup in my car its just the motherboard and monitor aint working ..no signal.. what should i do .... please notify me assoon as possible ...
    FAQ = Your Friend

    Quote Originally Posted by WRXUSER123 View Post
    can you show me where i have to connect the cables // i got audio to audio .. usb -- to mother usb 1 .. power conector on the m2atx and mother board .. how to i make it work so i can see the bios screen in the begining .. i have the hardrive setup and connected.

    thanks pictures would help alot
    How did you setup the HD without a working computer? Setting it up and then relocating the HD is usually a very very very bad idea.
    Fusion Brain Version 6 Released!
    1.9in x 2.9in -- 47mm x 73mm
    30 Digital Outputs -- Directly drive a relay
    15 Analogue Inputs -- Read sensors like temperature, light, distance, acceleration, and more
    Buy now in the MP3Car.com Store

Similar Threads

  1. Unrelated Car Mods
    By kkachurak in forum Off Topic
    Replies: 7
    Last Post: 05-31-2007, 04:46 PM
  2. Firmware mods Archos/Ipod
    By crabbdaddy in forum Hardware Development
    Replies: 2
    Last Post: 04-08-2007, 03:52 PM
  3. WinXP SP2 boot times suck(even after mods)!! HELP!
    By ironic in forum Operating System Optimization
    Replies: 3
    Last Post: 05-03-2006, 06:24 PM
  4. Possibly FS: 2003 Ford Ranger FX4 - LOTS OF MODS!
    By tbird2340 in forum Classified Archive
    Replies: 3
    Last Post: 07-05-2005, 10:59 AM
  5. Performance Mods
    By fluffy2097 in forum Off Topic
    Replies: 16
    Last Post: 07-27-2004, 09:57 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •