Results 1 to 6 of 6

Thread: SV25 or SV24 owners, help!

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    12

    Angry SV25 or SV24 owners, help!

    Hey all of you SV25 owners did you ever have any trouble getting your SV25 to POST??? Mine will not POST at all. The power light comes on, the fans spin but nothing happens. There is no video signal at all. I even just order some Crucial memory made for SV25's. I need some input please!!

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    12
    What kind memory did you SV25/SV24 owners use?

  3. #3
    Low Bitrate
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Rochester, NY
    Posts
    61
    i had that problem...my processor was bad....these boards WILL power up but nor post, even without a chip present.

    Try a diffrent chip, if that does not work, try new ram, if that does not work, it should still be under warranty, send it back toy whoever you got it from.
    If you have any other questions, lemme know
    Brad
    Shuttle SV-24 (Plexiglass case)
    5 Gig Laptop HD (Now Dead)
    256 Ram
    466 Celeron (1 Gig Toasted)
    7" 16:9 touchscreen LCD
    Firewire Slot Load DVD
    700W Inverter (Power to spare)
    Monster Cap
    Sproggy Shutdown Controller
    Custom Fiberglass Console (Idea Junked)

    Still Need: GPS, and some kick a@# software!

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    12
    I got it fixed finally. I just didnt seat the RAM good enough. You have to push down on the RAM pretty hard for some reason. I am almost done with my project and I should have pics up soon!

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Norway
    Posts
    4

    FV25 mobo....

    hey Michael Toomes.....
    i have a shuttle FV25 Mobo.... i had the same problem as you did.... the fans are working.. but nothing on the screen..my fv25 works fine at home with a 250 AC-DC PSU.... but not with a 90 W PSU.. what kind of PSU do you use? and how much ram do you have and what CPU do you use=?
    please help

    Mr. Jan Erik Vangen
    From Norway

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    12
    I'm using the Power supply that came in the case. I have the SV25 so the power supply supply came with it. It is a 150W power supply. 90W might not be enough to power it.

    I have a 950 Celeron with 256MB RAM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •