Results 1 to 6 of 6

Thread: having an issue!

  1. #1
    Constant Bitrate
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    130

    having an issue!

    Okay i got to testing my system here while i am finishing up my enclosure and the only time my lilliput will power on is when i turn on my xbox. I have the lilliput and the xbox running off an m2-atx and they both run great but why would the lilliput only work when the xbox is on? How do i fix this?

  2. #2
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    It might need to see an input signal before it will do anything. No point in having a monitor on if there's nothing going to it, right?
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  3. #3
    Constant Bitrate
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    130
    also my m2 is not powering on my amps, anyone know why this is?

  4. #4
    Constant Bitrate
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    130
    okay after looking at it, the lcd definetly wont turn on without the xbox being on, which is weird because they are on seperate 12v wires, anyone have any idea why this would happen? I have the xbox wired up to the m2 with the xbox modchip. Need some help!

  5. #5
    Constant Bitrate
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    130
    Anyone have any input? I dont want to drive around with my xbox on all the time since i wont be playing it that often, would i be able to run the lcd power from the ignition switch for the radio? I am using that now to turn on the m2 and my amps, but i think i am going to run a switch to turn on my amps since im getting a faint pop when i turn on the xbox. I really need to know how to fix this! Thanks.

  6. #6
    Who am I? HiJackZX1's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Miami
    Posts
    6,557
    Quote Originally Posted by tacobandit View Post
    Anyone have any input? I dont want to drive around with my xbox on all the time since i wont be playing it that often, would i be able to run the lcd power from the ignition switch for the radio? I am using that now to turn on the m2 and my amps, but i think i am going to run a switch to turn on my amps since im getting a faint pop when i turn on the xbox. I really need to know how to fix this! Thanks.
    Yes you can run the LCD from the 12V+ acc source from the radio harness. I have mine setup that way, since I have a rear view cam on the way and a PS2. I cant sit there and wait for the PC to come on before backing up.....
    Nirwana Project, the Android/Win 7 hybrid system!

    1X Ainol Novo Flame Tab
    4X MK808b
    3x Perixx Touchpads
    3x 7 inch Screens
    1X 7 inch motorized Screen
    1x Win 7 PC

Similar Threads

  1. Audio issue with Intel Mini
    By iamgnat in forum MacCar
    Replies: 25
    Last Post: 06-27-2006, 08:01 PM
  2. what could cause high cpu issue (hardware related i believe?)
    By Sonicxtacy02 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 05-31-2006, 09:08 AM
  3. Xenarc causing noise (powering issue)
    By davem in forum LCD/Display
    Replies: 4
    Last Post: 05-20-2006, 04:01 PM
  4. BU-303 Issue
    By krazy1 in forum GPS
    Replies: 2
    Last Post: 03-10-2006, 09:14 AM
  5. More of a PSU/Inverter issue
    By slasherx in forum Power Supplies
    Replies: 0
    Last Post: 08-11-2004, 07:14 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •