Results 1 to 2 of 2

Thread: SB Audigy SE

  1. #1
    Variable Bitrate PontiacGA's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    369

    SB Audigy SE

    Just finished the install of my carpc. I'm using the SB Audigy card and have a problem. It will not play all my speakers. If I plug the front speakers into the #2 out, they work, but the rears in #3 out isnt very very low, barely hearable. But....if I take the rears and put them in the #2 out, they work. So, how can I get the #3 out to work right? Anyone?

    EDIT: It has something to do with windows. I updated the drivers and a program for speaker setting. When I test the speakers with the program, all speakers work perfect. When I try it with winamp or media player, only one set works. How can I get that #3 out work with windows??
    Mike

    My Rides:
    '03 Vibe GT!

    My AED GA!

  2. #2
    Variable Bitrate PontiacGA's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    369
    Ok, got everything working...almost. Is there a way to make the HD Radio plugged into the line-in port play on all speakers? Right now it only plays through the front speakers. Music from the computer itself plays on all speakers, just not the HD Radio.
    Mike

    My Rides:
    '03 Vibe GT!

    My AED GA!

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 02-22-2007, 03:27 PM
  2. SB Audigy 2 NX problems...
    By Cheekz185 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 09-27-2006, 03:58 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: 04-08-2006, 04:26 PM
  4. 5v power to USB SB Audigy 2 NX
    By shillier in forum Newbie
    Replies: 11
    Last Post: 05-04-2005, 05:25 PM
  5. SB Audigy Sound Quality
    By titaniumkingpin in forum Car Audio
    Replies: 6
    Last Post: 02-19-2005, 09:40 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •