Results 1 to 2 of 2

Thread: Hub booting trouble

  1. #1
    Variable Bitrate
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    West Springfield, MA
    Posts
    366

    Hub booting trouble

    Any idea why a computer wouldn't boot with a hub attached? It works just fine without my hub hooked up. I'm running XP on the Intel D201GLY2A and it will not resume from hibernation as long as the hub is hooked up. It hangs on the Intel screen.

  2. #2
    Maximum Bitrate fixerofallthing's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Lawrenceville GA
    Posts
    769
    disable legacy USB support and disable booting from USB
    The Car 2005 Scion xB

    The Truck 2004 GMC Canyon

Similar Threads

  1. How to power a USB hub
    By spoonraker in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 76
    Last Post: 02-05-2010, 01:56 PM
  2. USB hub problem always disconnecting / connecting
    By fire in forum General Hardware Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 09-25-2009, 02:30 PM
  3. USB HUB Powering
    By Cheekz185 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 08-18-2005, 07:25 PM
  4. USB Hub does not show HD after cold boot
    By d_sellers1 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 04-05-2005, 01:46 PM
  5. Powering an unpowered USB hub?
    By Squiddy in forum Input Devices
    Replies: 5
    Last Post: 09-02-2004, 04:37 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •