Results 1 to 5 of 5

Thread: Problem with new atom board, or is it my memory?

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    6

    Problem with new atom board, or is it my memory?

    I just got a new Jetway JNC91-230-LF ATOM and 2GB Ram.

    The problem is that after about 5 - 10 mins the computer freezes and the screen goes a bit strange. Ran memtest and it freezes after a few mins. Some pics below..

    Is it the RAM or the board?

    Thanks


  2. #2
    Constant Bitrate IonDokk's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Michigan
    Posts
    113

    Cool

    I'm no expert but it looks like a video driver issue to me as it happens when windows is booting with the lines
    Epia M1000 1.2gig, Toshiba 40gb HD, Itronix 60gb HD, 512ram,PCR, Audigy2zs, 2 Xenarc 7" , FRODOPLAYER Trying RR frontend , 2@1600/w Harrison labs amps & Caps, Focal & MB-Quart midrange, Diamond Audio D6 Subs, Mb Quart Tweets, 2-Audiocontrol three.1 !

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    6
    Dont think its a driver issue, thats not the boot screen, its windows screen saver. Windows runs between 10 - 20 mins and then freezes, but when i run a mem test only takes about 1 minute to freeze up

  4. #4
    Constant Bitrate b3tts32's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Arlington, Tx
    Posts
    166
    Have you tried different memory? Is the memory you have compatitble?

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    6
    Yea the memory is compatable, ordered some kingston ram hopefully that will work

Similar Threads

  1. Velleman K8055 USB I/O Board Extension plugin
    By 307SW_NLD in forum RR Released Plugins
    Replies: 224
    Last Post: 02-24-2013, 07:59 AM
  2. Not your typical flicker problem
    By JPuma in forum LCD/Display
    Replies: 17
    Last Post: 05-30-2007, 10:28 AM
  3. Some type of memory bug with Skin?
    By civic5zigen in forum Road Runner
    Replies: 4
    Last Post: 10-30-2005, 08:39 PM
  4. had an all day (9 hr) problem at work....
    By wizardPC in forum Off Topic
    Replies: 13
    Last Post: 10-20-2005, 12:50 PM
  5. PW-120-M Problem
    By Shmeker in forum Power Supplies
    Replies: 5
    Last Post: 07-11-2004, 11:06 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •