Results 1 to 2 of 2

Thread: Belkin 7 port USB hub

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Boston
    Posts
    21

    Belkin 7 port USB hub

    I am on my second Belkin 7 port USB hub. The first one was powered off the 5V rail of my M2. Recently it has failed:

    I bought a second one, and I discovered the brick puts out 5.3V. I was wondering if this could be part of my problem with my last one. There might be some sort of diode or internally.

    Has anyone else had a similar issue?

  2. #2
    FLAC WuNgUn's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,353
    Maybe you shouldn't of bought a second Belkin?

Similar Threads

  1. USB hub problem always disconnecting / connecting
    By fire in forum General Hardware Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 09-25-2009, 03:30 PM
  2. QUESTION about M2-160WATT AND X-TREME CARPC
    By kostas_lion in forum Power Supplies
    Replies: 3
    Last Post: 05-15-2008, 10:50 AM
  3. USB IR stick to COM port??
    By vxcarpc in forum Input Devices
    Replies: 17
    Last Post: 03-20-2008, 07:31 PM
  4. USB hub does not always initialize on boot
    By d_sellers1 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 05-29-2006, 04:41 AM
  5. wierd, slim dvd -> USB adaper MUST use ps/2 port for power...
    By mattress in forum General Hardware Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 04-05-2005, 07:15 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •