Results 1 to 2 of 2

Thread: usb hub help

  1. #1
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    515

    usb hub help

    hey all I need some help I have hit upon a odd problem and am slightly stumped

    first both hubs are externally powered
    what happens is if I hook the new hub straight to the motherboard it picks up as unknow device but if i hook it upto the old hub it picks up I had already thought ab out bad usb ports but it also does it if i plug the new hub into the port the old one is hooked to.

    Thanks,
    yonu

  2. #2
    FLAC
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1,321
    yeah if different ports dont work, then im guessing your old hub is junk? did you say it worked previously?

Similar Threads

  1. Opus 320 and 2 StarTech.com 7 Port USB 2.0 Hub
    By HiJackZX1 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 01-07-2008, 03:42 PM
  2. Powered Hub, Lots of USB Devices! Will this work?
    By adamharrisuk in forum General Hardware Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 05-14-2006, 11:00 PM
  3. My USB/Wifi troubles.
    By JPuma in forum General Hardware Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 09-23-2005, 11:44 AM
  4. USB Hub does not show HD after cold boot
    By d_sellers1 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 04-05-2005, 01:46 PM
  5. USB HUB problems????
    By chuckctv in forum Input Devices
    Replies: 7
    Last Post: 10-08-2004, 11:38 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •