Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 10 of 39

Thread: New Jetway Mini ITX Board no display *HELP*

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    15

    New Jetway Mini ITX Board no display *HELP*

    Hey i have a mini itx board from jetway. And the problem is that i have it hooked up and for some reason i cant get a display. I tried the S video and the yellow video port. i get nothing. i also tried to use the vga port... no display. This motherboard is brand new and i cant find the manual.. Anyone have any suggestions?

  2. #2
    And then I was mod. Tidder's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    New Mexico, USA
    Posts
    4,207
    I'd suggest you start by posting more information. Does it beep? What's the model? How much ram? Make/model/speed of ram? What power supply are you using? Do you have the P4 connector hooked up if it has one?
    Tidder

    Try RevFE
    The best resurrected frontend I've ever used, period.

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    15
    jetway jnc93-330w-lf
    http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813153135
    1 gb of ram i think 133 mhz or 333
    Using a picopsu (dont know the power, i bought it off somebody)

    The processor fan goes on, as does the motherboard light. And the system stays on.
    No beep though.
    Just cant get a display no matter what i do

  4. #4
    Low Bitrate majasticmoose's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    57
    is the computer turning on (hard/cd drives spinning)?

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    15
    i didnt hear or feel the HDD spinning. Fans are spinning though

  6. #6
    MySQL Error soundman98's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    on the border of northern IL/IN
    Posts
    5,820
    if your using 133/333mhz your using the wrong memory-- according to the specs, you need to use ddr2 533 mhz

    another way to check that the computer is booting up properly is to turn the num lock light on and off manually-- if the computer posts, you will be able to control the numlock light, if it isn't posting, the numlock will not be able to be manually turned on and off.

  7. #7
    Newbie
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    15
    im using HP/Compaq 1 GB PC2 5300 667 MHZ CL5 ECC Registered DDR2 SDRAM DIMM

  8. #8
    Low Bitrate majasticmoose's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    57
    yup that's the problem, wrong RAM installed. You need DDR2 at 533 MHz like soundman said. It's also called PC2-4200 RAM.

  9. #9
    Newbie
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    15
    Really? The higher Mhz causes that kind of problem? Would that actually prevent me from recieving no display when i power on?

  10. #10
    Low Bitrate majasticmoose's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    57
    Actually on further research I don't think it should affect the motherboard.

Page 1 of 4 1234 LastLast

Similar Threads

  1. Lilliput screen on Ubuntu
    By yam125 in forum Linux
    Replies: 13
    Last Post: 06-13-2011, 11:19 AM
  2. Intel Itx board into C134
    By Craggy in forum General Hardware Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-09-2006, 07:06 PM
  3. Mini ITX MB? HELP
    By fondoo in forum General Hardware Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 05-06-2004, 09:46 PM
  4. Xenarc with Mini Itx and Powerstrip
    By Glyn in forum LCD/Display
    Replies: 1
    Last Post: 09-24-2002, 10:26 AM
  5. mini itx and xp
    By oddcomp in forum General Hardware Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 09-16-2002, 04:20 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •