Results 1 to 5 of 5

Thread: stand by/ hibernating issue

  1. #1
    Low Bitrate
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    67

    stand by/ hibernating issue

    I have my computer setup to go into stand by when i turn off the car but i can not get it to hibernate after a given time frame. What am I doing wrong?

  2. #2
    MySQL Error soundman98's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    on the border of northern IL/IN
    Posts
    5,820
    what os are you using? if xp, i do not believe that there is a way to do that (though i could be wrong) if win 7, i believe that it needs to be setup as hybrid sleep to allow it...

    if you could list your os, and motherboard model, it might help someone answer your question a little better(some motherboards support different features).

  3. #3
    Low Bitrate
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    67
    I am using windows XP, and my board is a Commell LV-666 board :Embedded VIA C3/Eden 1.2 GHz

  4. #4
    Low Bitrate
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    75
    What you are attempting to use is something called "hybrid sleep" where it sleeps for a certain time period and then wakes back up when that time expires and goes into hibernation. This is only available on Vista (Service pack needed) and windows 7.

  5. #5
    Low Bitrate
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    67
    ok, what would be my best option to save my battery since I am using xp? Should I just have it to hibernate on power off? Oh, I am using a m2 power supply. I am using jumper 1 setting. If I set it to stand by, will the m2 shut off power completely after a given time to save my battery?

Similar Threads

  1. DigitalFX 4.0
    By JohnWPB in forum RR Skins No Longer Supported
    Replies: 5576
    Last Post: 03-27-2014, 04:48 PM
  2. HP Laptop LCD Exstension issue
    By kendallb in forum LCD/Display
    Replies: 3
    Last Post: 03-22-2009, 06:16 PM
  3. My RR/DFX 4.0 100% CPU usage issue
    By Minoritydan in forum RR Bug Tracker
    Replies: 27
    Last Post: 12-23-2008, 12:40 PM
  4. No audio after resume from hibernate issue - almost fixed - Help me finish?
    By Trin in forum Software & Software Development
    Replies: 0
    Last Post: 07-26-2008, 07:35 AM
  5. M4-ATX Power On Issue
    By PacketSniffer in forum Power Supplies
    Replies: 1
    Last Post: 04-24-2008, 10:00 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •