Results 1 to 2 of 2

Thread: resume issues

  1. #1
    Constant Bitrate Sleepyz0mby's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    PanamaCityBeach/NewOrleans
    Posts
    171

    resume issues

    more issues with asus's at3n7a...

    when i resume from s1, s3, s4 whatever media was playing, plays for 2 - 30 seconds and stops and wont restart, wont continue, audio still works (button audio in cf2 is still audible), next/previous songs/videos work, just not the one file that was playing. If i goto the next song/video then standby or hibernate the first song that wouldn't play will now play but, again, the song that i resumed into playing no longer works.

    things i've tried:

    different media players (WMP/WMC/streetdeck demo, winamp/RR, itunes, nero, vlc, cf2)

    uninstalling/reinstalling codecs and cedec packages

    uninstalling all unneeded software, reinstalling all needed software

    updated all drivers from manufactures websites (asus, nvidia, via audio)

    updated bios, over-clocked, un-over-clocked, added voltages, disabled all unused bios setting (express-gate, quick post, wol,ect...)

    bought new ram, kingston hyperx (the one that is "optimized for nvidia" =marketing ploy)

    changed MoBo back to d945gcfl2 with kingston ram and everything worked perfect


    things i will try until i 1) figure it out n fix it 2) give up and donate board to htpc build:

    try previous driver/bios versions

    disabling hardware 1 by 1

    contacting asus/nvidia (for some generic answers)

    ... out of ideas ...

    i know there are other people that are using this board and surely this isnt an unfixable issue, so maybe yall can chime in on what drivers/bios/os/frontend/anything, please.

  2. #2
    Constant Bitrate Sleepyz0mby's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    PanamaCityBeach/NewOrleans
    Posts
    171
    -solved-

    bluetooth drivers/program are useless with xp

Similar Threads

  1. Centrafuse + hibernation no audio on resume
    By ronjon228 in forum Centrafuse
    Replies: 2
    Last Post: 04-17-2009, 12:09 AM
  2. Hibernation Resume Related issues
    By prodigalsun in forum Power Supplies
    Replies: 6
    Last Post: 12-06-2008, 07:54 AM
  3. *** NEW MJS BUILD OF RR *** (Resume Test 3)
    By mitchjs in forum Road Runner
    Replies: 8
    Last Post: 09-23-2008, 08:10 AM
  4. Resume command throws RR to 100% - All fixed
    By obrienj in forum RR Bug Tracker
    Replies: 3
    Last Post: 08-25-2008, 08:37 PM
  5. Resume issues
    By ShawJohn in forum RR Bug Tracker
    Replies: 3
    Last Post: 12-12-2005, 08:51 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •