Results 1 to 5 of 5

Thread: BSOD Internal power error.....what the heck am I missing?

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    47

    BSOD Internal power error.....what the heck am I missing?

    Hey guys. I have an zotac ion atom 330 board with an m2atx. Running Windows 7 pro. I have an HD radio (directed), a wireless keyboard/mouse combo (the lenovo mini), a usb hub that has a dvd player and my iphone connected (occassionally a flash drive), a gps unit, and that is pretty much it. I have reformatted my computer, updated the bios, updated all drivers, I have tried unplugging random usb devices, and I still randomly get a BSOD upon shutting my ignition off. I have read that it could be associated with nvidia drivers trying to go into some sort of power saving mode, I have also heard that could be usb devices and weird power requirements, I have heard bios related....but I can't seem to fix the problem. The weirdest part is it is inconsistant....sometimes it works flawlessly, sometimes just craps out about 5 seconds after I turn of the ignition and the computer is trying to right the hibernation file for hybrid sleep. Oh, I have also replaced the M2ATX and ran numerous memory check software (memtest86, windows 7 memory diagnostic, etc), and I have also ran a coupld different hard drive diagnostic tests including one from WD, chk dsk, and checked the drive for fragmentation. This is so frustrating! I would same I'm rather experienced with computers in general...but I am about to chunk this thing out the window. I am attaching a picture of the error in hopes that SOMEONE smarter than me can help me resolve. Thanks in advance!
    Attached Images Attached Images  

  2. #2
    Maximum Bitrate jpinkerton's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Iowa
    Posts
    464
    It doesn't happen with a desktop PSU when you "push the power button"?

  3. #3
    FLAC
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    1,025
    i had similar issue with bluesoilel driver, i uninstalled it and the problem disappeared.

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    47
    Quote Originally Posted by Punky View Post
    i had similar issue with bluesoilel driver, i uninstalled it and the problem disappeared.
    so did you just decide that bluetooth wasn't worth the hassle, or did you reinstall a different version or come to some other alternative "fix"?

  5. #5
    FLAC
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    1,025
    it wasn't worth my hassle, as i had other issues with it as well.
    i found that centrafuse works great with bluetooth using a regular soundcard mic, but has echo issue. if i use a usb mic with echo/noise cancelation, it worked great, but there's a delay with it.
    So i just gave up for the time being.

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 07-30-2009, 07:45 PM
  2. List Of 5.1/optical Amps
    By Canuck in forum Car Audio
    Replies: 144
    Last Post: 03-20-2007, 12:34 PM
  3. Micro Star Motherboard Problems with Power Switch/BIOS
    By Sidewalksalvage in forum General Hardware Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-26-2006, 12:40 PM
  4. Replies: 5
    Last Post: 04-24-2006, 03:16 AM
  5. Case Travla and Internal Power supply
    By folagana in forum Power Supplies
    Replies: 7
    Last Post: 01-12-2005, 03:21 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •