Results 1 to 5 of 5

Thread: Directed DMHD-1000 setup help

  1. #1
    Low Bitrate atrixstars's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    104

    Directed DMHD-1000 setup help

    hi, I have an Directed DMHD-1000 HD Radio. I connected the radio to (constant, ign, ground) and to antenna in. It doesnt turn on, does anyone know if I am missing something?

    thanks
    My CarPc Blog (<This is outdated. I have updated to a fully running Carpc System)http://acurafuse.blogspot.com

  2. #2
    Variable Bitrate Superduck's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Vancouver BC
    Posts
    296
    Okay, any more specific info?

    Do you have the Directed display module? Is there a harness that came with it, or did you wire it up yourself? If you don't have the little display/control box, you need to use the Serial Port cable that MitchJS provides (or make your own, or whatever). That's what tells the unit to turn on.

    Some more info will probably help get the correct answer to your problem. Be as specific as possible as to settings and wiring and stuff.

    Cheers,

    Kris
    How Much Horsepower Can I have And Still Go To Heaven?

  3. #3
    Low Bitrate atrixstars's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    104
    This is an brand new or like-new unit. It comes with all the wiring with the control module. I tried pushing and holding the power button on the control unit and does not power on. I also tried the remote and no power. I checked the (constant, ign, ground) they have power and proper ground.
    My CarPc Blog (<This is outdated. I have updated to a fully running Carpc System)http://acurafuse.blogspot.com

  4. #4
    FLAC Nomader's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Greece
    Posts
    1,294
    check the 2 fuses...the one inline with the red cable and the other inside the small black box inline with the yellow cable

  5. #5
    High Voltage blk02si's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Motorcity
    Posts
    2,262
    Blog Entries
    1
    Make sure there are no bent pins on the DIN cable.
    Build Things, it keeps your brain busy.

    AutoPC v1 (Retired) - AutoPC v2 (in progress) - www.shocknet.us

Similar Threads

  1. Centrafuse 1.2 won't leave setup
    By marchello2000 in forum CF Bug Reports
    Replies: 4
    Last Post: 07-03-2007, 12:18 PM
  2. Power wire and distribution block setup
    By skiWVUxtm in forum Car Audio
    Replies: 6
    Last Post: 03-06-2007, 09:11 PM
  3. Need help decoding a one wire databus...
    By Dexter in forum Hardware Development
    Replies: 23
    Last Post: 03-04-2006, 09:09 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 03-20-2005, 02:34 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •