Results 1 to 3 of 3

Thread: Can't Get 40x4 LCD working on PC

  1. #1
    Constant Bitrate
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Dayton, OH, USA
    Posts
    200

    Exclamation Can't Get 40x4 LCD working on PC

    I have had my LCD for a while and have not been able to get it to work on my pc. I have tested on a friends PC and everything works great. When testing on my own, the LCD seems to work great, until Cobra is completely booted. I displays everything perfect until the the EQ display and song title come on, and everything is scrambled. I then tested with LCDPrint and the display is not right through it either. It puzzles me cause on friends PC everything works great, just wondering what I'm doing wrong.

  2. #2
    Live and Kickin'
    Arby's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Houston
    Posts
    1,377

    Post

    Check in your bios and check to make sure the parallel port is set to "ECP". That's about all I can think of.

    Also, you might try turning up the delays in the program.

    ------------------
    http://mp3box.2y.net

  3. #3
    Maximum Bitrate gizmomkr's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Smyrna, Ga, USA
    Posts
    778

    Post

    I bought an lcd off ebay.
    Now, I am no bio-chemist, but I think Im pretty good at soldering, well after about 2 hours of work, I pluged it in .....

    The backlight comes on..... thats it.

    I didnt have time to play with the port setings, but im gona tear it up tonight, and recheck my wireing. I was just so ****ed when it didnt work, I think I threw it across the room.
    Gizmo-
    Techonlogy on Wheels
    http://www.hjnetworks.com/car

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •