Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 33

Thread: Epia M10000 VGA problems

  1. #11
    A-Z
    A-Z is offline
    Constant Bitrate A-Z's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    165
    I do not have an option for display adapters now, I did a clean install of Xp only way i could get a vga signal.

  2. #12
    Para Laura thanatos106's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Miami Beach,FL U.S.A
    Posts
    3,497
    so you did a clean inst and now when you try to install the driver it show you the second pic.. Setup was unable to complete installation bla bla .....??
    RexBruMet Skin for FrodoPlayer

    Nissan Aux-in MOD


    Quote Originally Posted by bgoodman
    We're an international forum, post in whatever langauge you like.

  3. #13
    A-Z
    A-Z is offline
    Constant Bitrate A-Z's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    165
    Correct

  4. #14
    Para Laura thanatos106's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Miami Beach,FL U.S.A
    Posts
    3,497
    have you make any changes to the bios settigs?? just to make sure reset the bios to the optimal settings or shorting the pins.

    Also have you try both sets of drivers in this site??

    http://www.viaembedded.com/product/D...therboardId=81
    RexBruMet Skin for FrodoPlayer

    Nissan Aux-in MOD


    Quote Originally Posted by bgoodman
    We're an international forum, post in whatever langauge you like.

  5. #15
    A-Z
    A-Z is offline
    Constant Bitrate A-Z's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    165
    No changes since the fresh install. And yes I have tried both, getting the same error msg in picture #2.

  6. #16
    Para Laura thanatos106's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Miami Beach,FL U.S.A
    Posts
    3,497
    take a pic of driver details or tell me how many files you see...
    RexBruMet Skin for FrodoPlayer

    Nissan Aux-in MOD


    Quote Originally Posted by bgoodman
    We're an international forum, post in whatever langauge you like.

  7. #17
    Para Laura thanatos106's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Miami Beach,FL U.S.A
    Posts
    3,497
    Also look for this in you sys and post it here...

    C:\WINDOWS\s3setup.log
    RexBruMet Skin for FrodoPlayer

    Nissan Aux-in MOD


    Quote Originally Posted by bgoodman
    We're an international forum, post in whatever langauge you like.

  8. #18
    A-Z
    A-Z is offline
    Constant Bitrate A-Z's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    165
    =========== S3SETUP LOG FILE - Started at 16:16:45 on 1-2-2003 ===========
    S3Setup v1.00.04-CL (1.01.08) on Win XP
    bAllowReboot: TRUE
    bSilentReboot: TRUE
    bPromptReboot: TRUE
    bPromptSilentReboot: FALSE
    VendorID to find:1106
    INF File Located at: C:\Documents and Settings\Cool Breeze\Local Settings\Temp\Temporary Directory 2 for EPIA_M_VGA_XP.zip\XP\viagfx.inf
    Found - ven:1106 dev:3122 ss_dev:3122 ss_ven:1106 rev:03 bus:01 devnum:00 func:00 (inVGA=1)
    Enumerating Display class devices...
    Display #0 has DevInst=000024D0
    Instance=PCI\VEN_1106&DEV_3122&SUBSYS_31221106&REV _03\4&6EDDC6F&0&0008.
    Found matching display.
    No more displays.
    Found InstID=PCI\VEN_1106&DEV_3122&SUBSYS_31221106&REV_0 3\4&6EDDC6F&0&0008.
    Found Mfg line: "VIA.Mfg".
    Description="%viagfx.DeviceDesc0% = viagfx, PCI\VEN_1106&DEV_3122".
    'DriverVer' is 6.13.10.0021, 'DriverDate' is 10/29/2002.
    Calling UpdateDriver... with PCI\VEN_1106&DEV_3122&SUBSYS_31221106&REV_03
    and INF path at C:\Documents and Settings\Cool Breeze\Local Settings\Temp\Temporary Directory 2 for EPIA_M_VGA_XP.zip\XP\viagfx.inf
    Started Timer window in background.
    Doing copy logging.
    Finished with copy logging.
    UpdateDriver forced install (PCI\VEN_1106&DEV_3122&SUBSYS_31221106&REV_03) failed->-536870389.
    UpdateDriver failed, returned -536870389. Cannot install.
    DestroyTimerWindow OK, but no timer dialog action occurred.
    -> Setup was unable to complete the installation. Check the progress log in your Windows directory for more details.
    

  9. #19
    Para Laura thanatos106's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Miami Beach,FL U.S.A
    Posts
    3,497
    So how many files in system 32??
    RexBruMet Skin for FrodoPlayer

    Nissan Aux-in MOD


    Quote Originally Posted by bgoodman
    We're an international forum, post in whatever langauge you like.

  10. #20
    Para Laura thanatos106's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Miami Beach,FL U.S.A
    Posts
    3,497
    here is my recomendation:

    get the .dlls and the .sys files and stick them in to the sys 32 folder and the drivers folder

    DON'T USE THE INSTALLATION WIZARD!!!
    RexBruMet Skin for FrodoPlayer

    Nissan Aux-in MOD


    Quote Originally Posted by bgoodman
    We're an international forum, post in whatever langauge you like.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. Will this VIA EPIA M10000 setup work properly??
    By b5b4you2 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 01-20-2004, 09:12 PM
  2. Lilliput 7" VGA and EPIA M9000 issues...
    By heat in forum LCD/Display
    Replies: 9
    Last Post: 01-15-2004, 03:57 PM
  3. Celeron Vs EPia M10000
    By belezeebub in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 01-13-2004, 07:03 PM
  4. v10000 epia vs m10000 epia
    By traitorhound in forum Newbie
    Replies: 1
    Last Post: 11-27-2003, 09:19 AM
  5. Fore Sale- EPIA M10000 in case-all complete!
    By bradaland in forum Classified Archive
    Replies: 14
    Last Post: 11-27-2003, 08:09 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •