Results 1 to 5 of 5

Thread: Anyone ever have this problem???

  1. #1
    Maximum Bitrate brrman's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Indianapolis, IN USA
    Posts
    523

    Anyone ever have this problem???

    When I take hard left turns when playing music it will often start to fast forward/play or even skip to another track! Is this HD related do you think?

    I can't see the touch screen being so sensitive as to make contact because of the massive 0.0001 G's I am hitting... !

    But it is getting on my nerves. Might have to play with reloacting the HD mounting I guess... Just curious if anyone else has even experienced this.
    Car: 2000 Audi A4 Avant 1.8t
    Carputer 2.0: removed. Back to stock.

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    ATL GA
    Posts
    53
    Doesn't sound like a hard drive problem. If it were a record player, then yes, but hard drive, no. Sounds like an interface or input problem. Try disconnecting the touchscreen. I'm not sure what other types of input devices you have, but I think you should start there.

  3. #3
    Maximum Bitrate brrman's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Indianapolis, IN USA
    Posts
    523
    hmm - I have wireless mouse in the glovebox - I don't suppose that is getting hit by something else in the there...
    Car: 2000 Audi A4 Avant 1.8t
    Carputer 2.0: removed. Back to stock.

  4. #4
    Maximum Bitrate brrman's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Indianapolis, IN USA
    Posts
    523
    Well - it seems it was my wireless mouse in my glove box. Every time I'd turn the dang mouse would push up against something in the glove box and the button would get pressed...

    heh heh. thank god for simple answers....
    Car: 2000 Audi A4 Avant 1.8t
    Carputer 2.0: removed. Back to stock.

  5. #5
    Variable Bitrate lerandell's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Ennis,TX.
    Posts
    316
    HeHe.... Gremlins in the glove box.

    Randell Kelly

Similar Threads

  1. I can't connect my hard drives + fan problem
    By haisook in forum General Hardware Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 02-03-2004, 10:42 PM
  2. psone screen video problem
    By WILD9 in forum ME Archive
    Replies: 1
    Last Post: 11-27-2003, 01:38 AM
  3. cordless phone problem
    By jstrain in forum Off Topic
    Replies: 2
    Last Post: 06-24-2003, 12:09 PM
  4. Replies: 8
    Last Post: 12-31-2002, 12:37 PM
  5. Annoying problem
    By c-dawg in forum General Hardware Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-22-2002, 09:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •