Results 1 to 3 of 3

Thread: No Video from EPIA MII 10000

  1. #1
    Maximum Bitrate skippy76's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Cambridge, MA, USA
    Posts
    507

    No Video from EPIA MII 10000

    Ok,

    Just trying to get my new mobo going (EPIA MII 10K.

    The problem I have is that the Video (VGA) output seems to work sometimes and not others. Has anybody else had similiar issues?

    Thanks

    Andrew
    06 Volvo XC90
    Use to have installed MII 10000/512Mb/40GB, Lilliput 7", OPUS 90W, Wifi-G PCMCIA, Head Unit Aux adapter, Delorme GPS, XM PCR, Audigy NX, RR
    Car PC downloads: http://carpc.harteveldt.com/

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    rochester ny
    Posts
    32
    I'm having the same problem and I contacted VIA. They told me to reset the cmos using the jumper on the board. I have been too lazy to open up the case and try it out. If you are more motivated, please let me know how it goes.

  3. #3
    Maximum Bitrate skippy76's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Cambridge, MA, USA
    Posts
    507
    Yes, this works... but then I try and set some CMOS settings and the same thing happens again.

    Anyone else had similar problems?
    06 Volvo XC90
    Use to have installed MII 10000/512Mb/40GB, Lilliput 7", OPUS 90W, Wifi-G PCMCIA, Head Unit Aux adapter, Delorme GPS, XM PCR, Audigy NX, RR
    Car PC downloads: http://carpc.harteveldt.com/

Similar Threads

  1. Epia M Video Playback
    By blazinlow in forum General Hardware Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 05-30-2005, 09:21 PM
  2. MII 10000 and 6 channel sound! how?
    By Nokia6600 in forum Newbie
    Replies: 1
    Last Post: 03-28-2004, 08:42 AM
  3. EPIA MII - Problem with OnBoard Lan
    By coconut924 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 03-15-2004, 05:25 AM
  4. anyway to avoid buying epia the mii 10000
    By jnusaira in forum General Hardware Discussion
    Replies: 13
    Last Post: 03-04-2004, 07:45 PM
  5. VIA EPIA MII 10000 vs. M 10000
    By imprezive one in forum General Hardware Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 03-02-2004, 10:17 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •