Results 1 to 2 of 2

Thread: Couple of questions

  1. #1
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jul 2004

    Couple of questions

    1. For some odd reason when I had the carputer mounted it only came on once in a while, it was not consistent at all. I'm running an ITPS.

    2. Also, my enclosure was not up to par AT ALL, due to the monitor that I'm running I have to use a video card with TV out (composite) or either get another mother board.

    Right now, I've spent enough money that this setup has to stay.

    any advice or comments?

  2. #2
    Newbie Jeremyvnc's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Louisville, Ky
    whats the Wattage rating of your PSU and what components are you running on it? It sounds like you either have a bad connection with your battery and PSU, the ITPS isn't working, or you have over worked your PSU.

    [addition-->] After reading it again, it sounds to me that you have a bad connection with your computer either by PSU and battery or PSU and mobo. I would check those.
    If you didn't have fun when you were living, were you really alive?

    {[X-----------------]} 25% Complete (Plan Made, awaiting funds)

Similar Threads

  1. Couple of questions
    By BigBadBlack 5.9 in forum Newbie
    Replies: 4
    Last Post: 03-03-2004, 02:33 PM
  2. A couple of questions and comments
    By Seraph in forum GPS
    Replies: 2
    Last Post: 09-09-2003, 01:19 PM
  3. Couple Questions on the DS700YY DSCustoms Touch...
    By code3response in forum LCD/Display
    Replies: 31
    Last Post: 07-20-2003, 12:42 AM
  4. couple "newbie" questions
    By detz in forum General Hardware Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 07-12-2002, 08:25 AM
  5. Couple of questions..
    By TimW in forum General Hardware Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 03-17-2000, 10:42 AM


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts