Page 4 of 9 FirstFirst 123456789 LastLast
Results 31 to 40 of 81

Thread: this install is kickin my ***....i really need help

  1. #31
    And then I was mod. Tidder's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    New Mexico, USA
    Posts
    4,211
    Maybe just unplug the green/white wire completely just to see if that's causing problems.
    Tidder

    Try RevFE
    The best resurrected frontend I've ever used, period.

  2. #32
    And then I was mod. Tidder's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    New Mexico, USA
    Posts
    4,211
    Quote Originally Posted by nappyjim
    well then why in the hell was the mobo able to power up when I didnt even have the green/white wire hooked up to it. lol
    BECAUSE YOU HAVE IT SET UP TO POWER UP ON AC POWER RESTORE REMEMBER!?!

    Why the hell does it power up in your house without those wires attached?
    Tidder

    Try RevFE
    The best resurrected frontend I've ever used, period.

  3. #33
    And then I was mod. Tidder's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    New Mexico, USA
    Posts
    4,211
    So this whole time you've had the opus power switch wires hooked up to the wrong pins eh?
    Tidder

    Try RevFE
    The best resurrected frontend I've ever used, period.

  4. #34
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Illinois
    Posts
    490
    Quote Originally Posted by Tidder
    So this whole time you've had the opus power switch wires hooked up to the wrong pins eh?
    half the time i didnt have the blasted things hooked up at all. lol

    I assumed those only dealth with the whole hibernation deal.


    And NO, when hooked up in my house, i only have the main harness coming from my PS to my mobo. I turn the power switch on my PS tp on and the pc boots up.

    Also someone said maybe the remote wire im hooked up to doesnt have anough power or whatever. But does that really matter? The OPUS is getting it powers from the battery. Its just using the remote wire as a way to determine when to turn on and off right?

  5. #35
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Illinois
    Posts
    490
    Quote Originally Posted by Tidder
    So this whole time you've had the opus power switch wires hooked up to the wrong pins eh?
    are you being sarcastic?!? lol

    What are those point of those wires if i can boot the mobo without them.

  6. #36
    Newbie
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    14

    opus

    Check your opus for flashing lights, It should flash in different sequence to let you know if its operating ok.

  7. #37
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Illinois
    Posts
    490
    Quote Originally Posted by johncrow
    Check your opus for flashing lights, It should flash in different sequence to let you know if its operating ok.
    everytime I check it, it blinking once every 2 seconds or so.

  8. #38
    Newbie
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    14

    opus

    but when operating does the light stay on.

  9. #39
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Illinois
    Posts
    490
    Quote Originally Posted by johncrow
    but when operating does the light stay on.
    never looked. the screen is in front, the pc is in the trunk. i will check it out tomorrow as well.

  10. #40
    Newbie
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    14

    opus

    I think what your system is doing is overloading itself, your opus may be damage. check opus check lights while your system is booting up.

Similar Threads

  1. 2003 Ford Ranger FX4 Install (Lots of pics)
    By tbird2340 in forum Show off your project
    Replies: 91
    Last Post: 10-12-2009, 10:21 AM
  2. xp install to laptop hdd problem
    By thecrow in forum Newbie
    Replies: 8
    Last Post: 06-15-2005, 03:37 PM
  3. How should i install this?
    By jnusaira in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 08-13-2004, 03:03 PM
  4. Lilliput 619GL-70NP Touchkit XP Home Install
    By Windchsr in forum LCD/Display
    Replies: 2
    Last Post: 04-25-2004, 07:23 AM
  5. Where does ground loop isolator install?
    By grandamp3 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 09-14-2000, 08:10 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •