Results 1 to 2 of 2

Thread: Help! via m10000 usb drivers.

  1. #1
    Low Bitrate shak's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    76

    Help! via m10000 usb drivers.

    Need help. I bought 24x USB 2.0 external slim cd rom on eBay to use on via m10000. When plugged in to either extra usb hub or on mobo USB, I get error "high speed devise in non high speed hub". I thought m10000 uses usb 2.0. I have used the disk that came with via and downloaded the drivers, but still doesn’t work. The cd rom works on my home pc. Help please.

  2. #2
    FLA gospeed.racer's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Portland, OR
    Posts
    1,303
    I think SP1 fixed that problem, but I could be wrong. If you need SP1 help, pm me.
    2005 Ford Focus ST

Similar Threads

  1. Problem with ITPS / hibernation and External USB HD
    By veetid in forum Power Supplies
    Replies: 5
    Last Post: 01-02-2006, 08:35 PM
  2. Sony XA-300 USB Drivers ???
    By swzine in forum Car Audio
    Replies: 2
    Last Post: 09-19-2004, 07:31 PM
  3. Help with drivers for USB Earthmate?
    By kandyman676 in forum GPS
    Replies: 2
    Last Post: 06-04-2004, 07:44 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 04-13-2004, 02:27 PM
  5. USB 2.0 drivers without SP1 WINXP
    By videodok in forum Software & Software Development
    Replies: 11
    Last Post: 12-11-2003, 07:04 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •