Results 1 to 4 of 4

Thread: M10k Loosing Bios Settings

  1. #1
    Jesus Freak antimatter's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    California
    Posts
    4,545

    M10k Loosing Bios Settings

    Hey Guys,

    Just recently i have been getting an error on boot where it says something about a Checksum error and that it is loading default Bios. I can hit F1 to continue or del to get into the bios setup. If i don't load the default bios settings i will continue to get this error.

    I have gotten this error 3 or 4 times within the last few weeks.

    Any ideas guys???
    -Jesus- King of Kings Lord of Lords

  2. #2
    Neither darque nor pervert DarquePervert's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Elsewhere
    Posts
    13,948
    Quote Originally Posted by antimatter
    Hey Guys,

    Just recently i have been getting an error on boot where it says something about a Checksum error and that it is loading default Bios. I can hit F1 to continue or del to get into the bios setup. If i don't load the default bios settings i will continue to get this error.

    I have gotten this error 3 or 4 times within the last few weeks.

    Any ideas guys???
    Replace the motherboard battery?
    Have you looked in the FAQ yet?
    How about the Wiki?



    Under normal circumstances, a signature would go here.

  3. #3
    Jesus Freak antimatter's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    California
    Posts
    4,545
    Quote Originally Posted by DarquePervert
    Replace the motherboard battery?
    I will try that.... I didn't think of that. Any other thoughts.
    -Jesus- King of Kings Lord of Lords

  4. #4
    Variable Bitrate hevnsnt's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    300
    that should do it.
    www.i-hacked.com Hardware hacking articles

Similar Threads

  1. Different BIOS boot logo screen
    By CdRsKuLL in forum Software & Software Development
    Replies: 255
    Last Post: 01-09-2011, 12:08 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 10-21-2004, 11:09 PM
  3. I2C (not SMBus) SW interface for M10k?
    By rando in forum Software & Software Development
    Replies: 20
    Last Post: 09-14-2004, 01:59 PM
  4. Bios Flashing Problems
    By trdcpu in forum Software & Software Development
    Replies: 4
    Last Post: 07-21-2004, 07:31 PM
  5. BIOS wont stay saved?! Turn on carputer...always the default bios setup...HELP!?!
    By Cadillac_LoungN in forum General Hardware Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 07-17-2003, 02:26 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •