Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: AMD Semprom 1000hz???

  1. #11
    Constant Bitrate old_lou's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    UK Midlands
    Posts
    200
    Quote Originally Posted by Mush
    Hi

    I recently built my first pc using an AMD cpu, Everything seems to be running fine but in the bios it states that the cpu speed is 1000hz. the cpu model is amd 2500+

    So is the cpu running at its full speed or not???

    Thanks
    Check the book supplied with your motherboard. If its a new install they set the jumpers at the lowest default expecting you to change the multiplier to match the chip you put in. This is basically so the mboard wont fry your cpu if you have not set it up. If the board has been used before it may still be at the old cpu settings.
    Either way read the manual supplied with the mboard. If you have no manual you can usually download one of the mboard manufacturers site.
    EPIA MII: 512m Ram: LinITX 8" Touch Screen: Carnetix P1290 PSU: 802b PCMCIA Wireless card: Slot DVD Player: Touchpad: Wireless Keyboard: BU303 GPS Mouse:
    Win 2000: RoadRunner Front End: Michelin Mapstore GPS: Netstumbler:

  2. #12
    FLAC Pudge's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    AZ
    Posts
    1,007
    ya i was playing on the fact that he put hz, sorry! it goes hz, khz, mhz, ghz... i think.
    My Carputer! (More Car Pics at the end)
    2 Kicker Comp 10"
    Epia M-9000, 256 MB DDR, 120 Gig HD
    Lilliput 7" VGA Touchscreen
    Check it out?!

  3. #13
    Constant Bitrate HoSS's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    201
    Quote Originally Posted by Mush
    Hi

    I recently built my first pc using an AMD cpu, Everything seems to be running fine but in the bios it states that the cpu speed is 1000hz. the cpu model is amd 2500+

    Thanks
    If your running at 1000Hz ur bios is set well wrong !!
    Like 1 million times too low LOL

  4. #14
    Low Bitrate got2liv4him's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Gonzales, LA
    Posts
    87

    Oops

    Quote Originally Posted by Creoden
    It seams we have 2 diferent threads going on in one, we have the sarcastic/funny, and then the straight... the reason I say this is that both quotes above are correct.

    Mush states that his CPU speed is registering as 1000Hz which would be 100MHz, now Pudge seams to be playin along with the fact that he screwed up and put Hz instead of MHz, and gospeed.racer os going on the fact that yes he did mess up and put Hz instead of MHz, and possibly thinks that everyone is going along with that... anywho that ends my rant.

    but on topic, if its showing 1000MHz you must have a clockspeed/FSB multiplyer setting wrong.

    Creoden
    Guess the jokes on me! I read it wrong too
    Kimi ga kawareba, Seikaimo kawaru!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. AMD or INTEL?
    By BoyNextDoor in forum General Hardware Discussion
    Replies: 60
    Last Post: 02-14-2005, 11:42 PM
  2. Asus Micro Mobo and AMD XP-M 45W Barton
    By MatrixPC in forum General Hardware Discussion
    Replies: 47
    Last Post: 01-05-2005, 06:26 PM
  3. AMD 2200+ running hot
    By DriverDan in forum General Hardware Discussion
    Replies: 19
    Last Post: 09-25-2004, 10:12 PM
  4. Micro ATX / Mini ITX (AMD, Intel, VIA)
    By wanjer in forum Newbie
    Replies: 2
    Last Post: 09-11-2004, 08:31 AM
  5. Fs: Amd Motherboards!!!!
    By TheNoodPoopler in forum Classified Archive
    Replies: 1
    Last Post: 07-29-2004, 01:03 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •