Results 1 to 3 of 3

Thread: Xenarc Installed but flickering

  1. #1
    Variable Bitrate Pabs's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Somewhere in the UK
    Posts
    276

    Xenarc Installed but flickering

    peeps

    Got my xenarc installed into my dash, works really well and really happy with it.
    However, i get a flickering on the screen. Mostly when the pc is doing something, so it could be harddrive interference or something?!?

    I have used the 5m xenarc 700tsv extension cable to get it from boot of car to front dash, have only run it with pc cables (and obviously a high-level speaker cable or 2 cos they are on that side of the car) like usb, aerial, etc. All the power cables run down the other side of the car.

    Any ideas? I have repositioned the cable once or twice, seemed to sort the problem, but then it comes back a jorney later? The cables dont move much as are firmly in place.

    Anyone with ideas please let me know! ta all

  2. #2
    Raw Wave Confused's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Essex, England
    Posts
    2,224
    How are you powering the screen?

    Direct from the car, or regulated from the Carnetix? If it's direct from the car, power it by the Carnetix!

    Also, it might be worth wrapping the VGA cable in some tinfoil, i've done it to mine, it probably made no difference but it was worth a try!


    Garry
    Co-Developer of A.I.M.E.E
    www.aimee.cc

  3. #3
    Variable Bitrate Pabs's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Somewhere in the UK
    Posts
    276
    Its powered from the car, as the carnetix is far too far away from it to make it worthwhile.
    Anyway, it doesnt flicker all the time, only really when the computer is doing something, like harddrive etc. When sitting in windows there is no flicker really.
    its intermittent, which is why i am confused (no pun intended confused!)

Similar Threads

  1. Xenarc Touchscreen Installed
    By god_of_cpu in forum LCD/Display
    Replies: 6
    Last Post: 01-05-2006, 03:19 PM
  2. Anyone have a Xenarc installed in an Xterra?
    By HybridMike in forum LCD/Display
    Replies: 2
    Last Post: 03-16-2005, 08:48 PM
  3. Xenarc touchscreen cable lengths, calibration and flickering
    By Pabs in forum General Hardware Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 12-31-2004, 08:08 AM
  4. Xenarc touchscreen flickering
    By OrangePeel in forum General Hardware Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 11-20-2004, 12:27 PM
  5. Xenarc acting strange once installed
    By Sivion in forum LCD/Display
    Replies: 8
    Last Post: 08-02-2004, 09:30 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •