Results 1 to 6 of 6

Thread: biostar mobo problem

  1. #1
    Variable Bitrate nsmoller's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    NY
    Posts
    403

    biostar mobo problem

    my onboard video on my biostar m7ncg 400 is not outputting f**(*Cking green anymore

    the screen has a red skew and color tests show now green!

    wtf!

    mobo w/256ddr ram and mobile barton cpu amd
    [4Runna]

    next - wifi

  2. #2
    Variable Bitrate nsmoller's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    NY
    Posts
    403
    please help onboard video reddish tint please please please
    [4Runna]

    next - wifi

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Chicago Illinois
    Posts
    19
    it could be a pin on the plug. if one is bent, it might not be getting the green signal to the monitor.

    or it could be the monitor itself. I had a monitor that went out and it had a blue tint to it and if you smacked it, it would fix itself for a while then it went blue again. My brother had a monitor that had a yellow tint to it. These were both CRT monitors and not LCD ones.

    Try another monitor and see if that helps

    Brian

  4. #4
    Variable Bitrate nsmoller's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    NY
    Posts
    403
    not the cords, not the monitor, its the mobo onboard video. agp video card works, but that defeats the purpose of having a good onboard video card

    thanks for the suggestion
    [4Runna]

    next - wifi

  5. #5
    MySQL Error MatrixPC's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Beach City, Socal
    Posts
    4,053
    Replace the mobo or get a new vga card if the mobo is the problem.
    Did you test it with regular/desktop monitor yet? I would have to plug that computer into 2 or 3 different monitors before I can said the onboard graphic card is dead.
    2004 Matrix XR A7N8X-VM/400 AMD XP-M 2500+, DS-ATX
    89 Supra Turbo P3 600E@750/Abit BE6 II, Alpine M-BUS Car2PC.
    Y2K Accord Dell GX150
    RoadRunner is the best FE PERIOD
    EmoRebellion is a SCAMMER

  6. #6
    Variable Bitrate nsmoller's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    NY
    Posts
    403
    ya i plugged it into two...

    *****in crap, what could blow out onboard video?
    [4Runna]

    next - wifi

Similar Threads

  1. Lilliput TouchKit problem solved!
    By AAVfReaK in forum LCD/Display
    Replies: 4
    Last Post: 11-07-2010, 08:29 AM
  2. Biostar M7NCG400 no go. What other options?
    By justICE in forum General Hardware Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 09-23-2004, 04:41 PM
  3. Lilliput Powering On/Off problem
    By masch in forum LCD/Display
    Replies: 0
    Last Post: 05-09-2004, 11:55 AM
  4. power on problem ??? help please anyone
    By Pingo1969 in forum Power Supplies
    Replies: 26
    Last Post: 04-07-2004, 07:47 AM
  5. Annoying problem
    By c-dawg in forum General Hardware Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-22-2002, 08:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •