Results 1 to 5 of 5

Thread: Help with Pyle 6.8" LCD

  1. #1
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Cincinnati, OH USA
    Posts
    694

    Post Help with Pyle 6.8" LCD

    I purchased this LCD on eBay a few months ago and I have finally reached the point where I can test it out, but can not get it to work. I have supplied and tested the power (bannana plugs in the rear of the case hooked to 12v & ground), given it video and nothing! No power light... Nada! I contacted the seller and he only offers a 7 day return policy, which I respect, but none the less it does not work. He said in is under factory warranty. But heres the thing! I lost the instruction manual and the warranty card. And http://www.pyleaudio.com is not much help. Does anyone know how to fix the problem or have a spare warranty card available? It is one of the last (and expensive) things I need to get my car computer up and running.

    TIA Maveric
    http://www.mp3car.com/usersites/Maveric/ M.A.V.I.C. System
    Asus MB, PII 266, 192 MB Ram, 6.8" LCD, 6 Disk CD-ROM, 21 Gig HD, All-in-Wonder Video w/ TV Tuner, Irman, Windows ME, Winamp, Cobra III -- All in a custom acrylic case.

    http://www.mp3car.com/usersites/listings/ MP3car Listings - Please add to it! :)

  2. #2
    Low Bitrate
    Join Date
    Feb 2001
    Posts
    103

    Post

    Double check how you wired up tthe LCD. If you're using one of the extra power plugs off your PSU, the yellow wire is +12v and both black wires are ground.

    On my LCD, there was a "power" lead as well as an "accessory" lead. They both had to have power in order for the LCD to turn on.

  3. #3
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Cincinnati, OH USA
    Posts
    694

    Post

    I have checked that many times. And there is only the power and ground wires.
    http://www.mp3car.com/usersites/Maveric/ M.A.V.I.C. System
    Asus MB, PII 266, 192 MB Ram, 6.8" LCD, 6 Disk CD-ROM, 21 Gig HD, All-in-Wonder Video w/ TV Tuner, Irman, Windows ME, Winamp, Cobra III -- All in a custom acrylic case.

    http://www.mp3car.com/usersites/listings/ MP3car Listings - Please add to it! :)

  4. #4
    Constant Bitrate
    Join Date
    Aug 2000
    Posts
    213

    Post

    1.) I am shocked that your pyle LCD does not have an acc. line (being that the LCD was specifically designed for in car use)...
    2.) Try to connect the LCD to your car, the powersupply from the CPU may not be providing enuff power

  5. #5
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Cincinnati, OH USA
    Posts
    694

    Post

    There is no Acc line, just 12v and ground, and two inputs for video and audio. I connected it to the cars power and still nothing! I have emailed Pyle and no response in 3 days. I have looked all over for the warranty card and can't find it. Any suggestions?
    http://www.mp3car.com/usersites/Maveric/ M.A.V.I.C. System
    Asus MB, PII 266, 192 MB Ram, 6.8" LCD, 6 Disk CD-ROM, 21 Gig HD, All-in-Wonder Video w/ TV Tuner, Irman, Windows ME, Winamp, Cobra III -- All in a custom acrylic case.

    http://www.mp3car.com/usersites/listings/ MP3car Listings - Please add to it! :)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •