Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Help Trying To Fit Dsatx Into Ampie Case

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    55

    Help Trying To Fit Dsatx Into Ampie Case

    I was wondering how do i connect the red led from the ampie into the DSATX PSU since their is no instructions because its supposed to be for the M1-ATX. I am going to custom mount it on top of the case but i just need to know how to connect the led and the other power thing with the wires coming out from the back.
    Thank you for anyone who can help me out, ITS THE LAST THINK I need before i can put in car.

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    55
    come on guys/gals someone please help I really want to go ahead and put it in my car for testing but need the led/other wire thing working to know im not doing something wrong.

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    55
    Pix for Clix

    Thats the PSU


    Those are the wires which i dont know how to connect


    Thats the led Light im talking about


    Thank you

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    55
    before sleep bump, 30 views, no one?? come on

  5. #5
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    people like looking at the pics.

    Anyways, I think the DSATX is too wide to fit. sorry.

  6. #6
    Newbie UKStormer's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Manchester UK
    Posts
    22
    I have one of these cases and it is designed to use the M1 ATX power supply which has the spade connectors on it and also the posts to secure it to, as stated before I think you will find that it is too big to fit.
    Up and running in the car 95% .

    www.mycarputer.co.uk

  7. #7
    Newbie
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    55
    No No, im not asking for someone to tell me if i can make it fit, i got that covered by mounting on top of the case, what i need is to know how to connect the PSU to the motherboard and the case. just the connections please.
    anyone

  8. #8
    MySQL Error jcdillin's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Miami, FL
    Posts
    4,043
    1. Dont bother with the LED the dsatx does not have a LED connection that I know of.

    2. if your mounting the PSU to the top of the case it seemw a bit redundent to run the wires into the case just to run them back out again, why not just run power directly to the PSU?
    肚子笑痛了
    S60 Install

  9. #9
    Maximum Bitrate MobiTekLink's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Queens, NYC
    Posts
    641
    Red, 12v Live from battery, preferably... This will power up the board and is constant power. Good gauge wire should be used (less than 8 gauge pref)
    White, 12v ACC, ignition or radio... When "live" this tell PSU that the system can power on at a pre-determined time set by the user. This does not power anything, it simply tells PSU when to power on/off. Regular 12 gauge wire can be used.
    Black,,,, Ground... Preferably should be from chassis less than a foot away from the PSU, good ground is very important, make sure to bolt in a clean "paint free" area.

    The Red and black joined together seems to be ACPI, this actually sends the signal by grounding the mobo power on switch and tells the mobo to power on/off.
    The two reds?? I have no idea, maybe some kind of power source; check the voltage coming out of it.... It might be a fan connector or something
    08 Lincoln Navigator www.mobiteklink.com

  10. #10
    Newbie
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    55
    I really want to thank everyone in this thread for helping out, I know it can be really annoying when someone asks stupid questions but for my first car being a 02 jetta with 40K km on it I really like to do things perfect or i would rather not do it till later. So thank everyone for helping me i ended up finding all these messed up wires that were connected to the radio and found a harnest adapter with labelled wires THANK GOD, labelled wires really help. Now im fabricating the lilli in the dash, i have a feeling its ganna be a nice fit.
    once again thank you for all your help i appreciate it

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. EPIA M10000 m/b & Travla C134 case fit problems
    By Bxscig in forum General Hardware Discussion
    Replies: 27
    Last Post: 04-01-2006, 10:28 PM
  2. Opus CarPC Case .. anyone have it?
    By replicant in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 09-29-2005, 06:09 PM
  3. Will an OPUS 150W fit in a standard ATX Case?
    By hd54321 in forum Power Supplies
    Replies: 4
    Last Post: 03-30-2005, 04:38 PM
  4. Epia M10000 in Cubid 3688 case... hard disk does not fit
    By Urinemachine in forum General Hardware Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 04-29-2004, 03:52 PM
  5. To case or not to case?
    By dummptyhummpty in forum General Hardware Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 04-08-2004, 06:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •