Results 1 to 8 of 8

Thread: Opus 120 and MB896 standby.

  1. #1
    Maximum Bitrate Naamanf's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Colorado
    Posts
    508

    Opus 120 and MB896 standby.

    I am running the opus 120 with a iBase MB896 and I can't get it to go into standby. Any suggestions?
    2007 Tahoe
    Opus with iBase 896 and Pentium M 735 Transflective Xenarc Alpine DVA-9861, PXA-H900, Sinfoni 45X2 (2) 90x2, Genesis Dual Mono, JL 1000/1 (2), Focal Be tweeters, ScanSpeak Revelator Mids, Dynaudio MW170, Dayton 12" Ref.

    My Install

  2. #2
    MySQL Error jcdillin's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Miami, FL
    Posts
    4,043
    did you power save mode in the bios to S3?
    肚子笑痛了
    S60 Install

  3. #3
    Maximum Bitrate Naamanf's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Colorado
    Posts
    508
    Yes I set the BIOS to S3. Unless there is a jumper on the board that isn't in the manual I am at a loss.
    2007 Tahoe
    Opus with iBase 896 and Pentium M 735 Transflective Xenarc Alpine DVA-9861, PXA-H900, Sinfoni 45X2 (2) 90x2, Genesis Dual Mono, JL 1000/1 (2), Focal Be tweeters, ScanSpeak Revelator Mids, Dynaudio MW170, Dayton 12" Ref.

    My Install

  4. #4
    Maximum Bitrate Naamanf's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Colorado
    Posts
    508
    Called Opus and they said it was a problem with the timing of the power supply and MB896 on startup. They said they have a firmware upgrade to fix the problem.
    2007 Tahoe
    Opus with iBase 896 and Pentium M 735 Transflective Xenarc Alpine DVA-9861, PXA-H900, Sinfoni 45X2 (2) 90x2, Genesis Dual Mono, JL 1000/1 (2), Focal Be tweeters, ScanSpeak Revelator Mids, Dynaudio MW170, Dayton 12" Ref.

    My Install

  5. #5
    Maximum Bitrate srcstc's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    New Jersey
    Posts
    572
    You need the latest firmware. I have the 896 and the 120 and standy works great!

  6. #6
    MySQL Error jcdillin's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Miami, FL
    Posts
    4,043
    Strange, i'm waiting for opus to get back to me, I have the 150 and the 120 and mine will almost never come back out of standby at all. It will go in just fine. That would be awesome if it was just a firmware issue.
    肚子笑痛了
    S60 Install

  7. #7
    Maximum Bitrate srcstc's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    New Jersey
    Posts
    572
    Quote Originally Posted by jcdillin
    Strange, i'm waiting for opus to get back to me, I have the 150 and the 120 and mine will almost never come back out of standby at all. It will go in just fine. That would be awesome if it was just a firmware issue.
    It is a firmware issue with the 896. But you must send them the PSU so they can apply the new firmware.

  8. #8
    MySQL Error jcdillin's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Miami, FL
    Posts
    4,043
    Just a note, I contacted iBase and they sent me a new bios. It resolved my issue.
    肚子笑痛了
    S60 Install

Similar Threads

  1. MB896 Problems
    By jcdillin in forum General Hardware Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 06-03-2006, 10:52 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •