Results 1 to 5 of 5

Thread: Aiwa MP3 in dash unit

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    California
    Posts
    5

    Post Aiwa MP3 in dash unit

    I just bought this unit from MP3.com.
    Finding out that it stops playing if I
    have a hard left turn.
    Remote works if not attached to steering wheel and wont when I attach it. wondering if
    theres some problem with any pressure being put on the remote and having it work.
    Anyone else have these probs?

  2. #2
    Maximum Bitrate smashr2k's Avatar
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Virginia
    Posts
    569

    Post

    Well, as far as AIWA remotes go, they are generally crap. I have one for my CDC-X507M and it rarely works properly, esp on the steering wheel. I do have a problem with the shock protection, if I close a door hard or hit the side of the dash that the unit is on, it will skip. What exactley happens when it "stops playing?"

    These two problems aside, i love my AIWA head unit, so dont fill this thread up with post about how bad AIWA is.
    Car: 1999 Dark Green Mustang GT Coupe
    Audio: Alpine HU, JL 6ch Amp, JL Stealthbox and XR series components.
    Player: Empeg for now; something custom later.
    www.neotechpc.com - Custom built laptops!

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    California
    Posts
    5

    Post

    For the hard turn stop.. Its a long lag
    until it starts to play again.
    I also have a stoppage issue that happens
    regardless of bumps or hard turns.
    This second issue is as follows:

    I created a cd with 5 directories and about
    10 per. By stop I mean when on a song it will stop.. no sound .. only way it will start to play is if I forward to the next song or another directory.

    I can take this same cd and play it in any of my 6 computer systems with various cd players from generic to NEC , Creative labs with no probs.



    [This message has been edited by InAFocus (edited 11-12-2000).]

  4. #4
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jul 1999
    Location
    Greensboro NC
    Posts
    233

    Post

    Take it back....thats all I can tell you. If its only doing this during a hard left turn take and exchange it for a new unit. I have an Aiwa CD deck and don't have any problems at all with it...your problem sounds like a posible loose connection inside the unit.

    Catlas

  5. #5
    Maximum Bitrate smashr2k's Avatar
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Virginia
    Posts
    569

    Post

    I concur. That doesnt soudn like normal operation for the unit.
    Car: 1999 Dark Green Mustang GT Coupe
    Audio: Alpine HU, JL 6ch Amp, JL Stealthbox and XR series components.
    Player: Empeg for now; something custom later.
    www.neotechpc.com - Custom built laptops!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •