Results 1 to 5 of 5

Thread: Problems with Epia M10000 and TV out

  1. #1
    c21
    c21 is offline
    Newbie
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Slovenia
    Posts
    41

    Problems with Epia M10000 and TV out

    Hi!

    I bought myself a VIA Epia M10000 motherboard, a 120 Gb hdd, dvd player and a 300w PSU with power inverter (12V - 230V). I just can't get the TV-out to work.

    I tought maybe the LCD is malfunctioning and tried pluging in an ordinary dvd player...and it worked. Than i tried pluging in the CRT monitor with my 7" LCD. It also didn't work...I only saw picture on the CRT...LCD was dead

    How do i set the tv-out to work? Are there any special settings? My lcd has an RCA connector...how to set it up to work?

    And also something else...would there be any difficulties for a m1atx 160W PSU to power a epia M10000, a 120GB hdd, a Samsung cd/dvd combo, and about 4 usb devices?

  2. #2
    c21
    c21 is offline
    Newbie
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Slovenia
    Posts
    41
    Oh, sorry for the doubled post...please delete.

  3. #3
    Maximum Bitrate BoraXP's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    657
    http://www.mp3car.com/vbulletin/sear...archid=2323147

    and the m1-atx is only 90w, but shouldnt be a problem with 90w

  4. #4
    c21
    c21 is offline
    Newbie
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Slovenia
    Posts
    41
    Ok for the only 90W i could use m2 atx and i get 160W.


    and btw that search link says No matches found.

    It is exactly why i am asking about it, i didn't find it elsewhere

  5. #5
    Maximum Bitrate BoraXP's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    657
    try these terms

    m10k tv out

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 04-04-2005, 09:29 AM
  2. 7" Lilliput NON-touchscreen and VIA EPIA M10000 questions
    By 98EXL in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 03-16-2005, 09:52 PM
  3. EPIA M10000 TV-out not working!!
    By JayKaye in forum General Hardware Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 02-08-2005, 02:41 PM
  4. EPIA Composite out problems
    By Nico3k in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 02-03-2005, 03:57 AM
  5. FS: EPIA M10000 Mobo & 512Mb PC133 SDRAM (Brand-New).
    By buildfromscratc in forum Classified Archive
    Replies: 0
    Last Post: 09-20-2004, 08:32 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •