Results 1 to 4 of 4

Thread: Delco HU Pinouts...

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38

    Delco HU Pinouts...

    I have a 1999 Grand AM, and I want to use my factory HU to put out the sound. I am aware of the alternatives, but I would like to keep my factory HU.

    Has anyone made this setup work? If so, I'd like details please.

    Someguy posted a link to mp3grandam.dyndns.org on a post about interfacing a Delco headunit. If the owner of that site reads this post, your site is down and I can't read it. I'm kinda curious because that may have some type of answer on it.

    Thanks in advance guys.

  2. #2
    Variable Bitrate
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    Yarmouth NS, Canada
    Posts
    336
    Don't have the answer yet, but if you come across this before me would you pass it along to me? 2001 GA with same problem
    MP3 Cavalier - http://www.mp3cavalier.com
    MP3 Grand Prix - http://www.mp3gp.com

  3. #3
    Unregistered User ODYSSEY's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Raleigh, NC USA CarPC Ver3: [▓▒▒
    Posts
    1,568
    What you have to do is buy a remote tape player. Then mod the cable that connects it to the head unit. There was a site that showed the pin-out, but I haven't been able to find it. This is going to be my method in my 99' Sunfire.

    BTW: Search

    The pinouts are as follows

    1. Battery Out
    2. E & C Data
    3. Ground Out
    4. Audio Com In
    5. Left In
    6. Right In
    7. Voice + in
    8. Dimming Out
    9. R14 Out
    http://www.mp3car.com/vbulletin/showthread.php?s=&threadid=2202&highlight=Delco

    Anybody know what happened to http://mp3grandam.dyndns.org
    ODYSSEY

    Quote Originally Posted by Tidder View Post
    Hey, as long as it's not any particular race I'm offending, I can stand to be a pedophile.
    All information expressed in this post is my opinion, and should not be regarded as a statement of fact.
    Digital-Car UK|

    (\__/)
    (='.'=)
    (")_(")

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Salina, KS
    Posts
    12
    I'm having the same trouble with my '02 Camaro. Here's a thread we have going on LS1.com. Check it out <a href="http://www.ls1.com/forums/showthread.php?threadid=76034&perpage=15&pagenumbe r=1">HERE</a>. The good info doesn't really start till the 2nd page.

    The Camaro uses a simmilar head unit as many other GM cars.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •