Results 1 to 2 of 2

Thread: M10000 Video Issue

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1

    M10000 Video Issue

    Hi,
    i got my first M10000 MoBo and hooked it up. turned it on and the CPU fan spins, but i dont get any video. i am using an S video cable to output to my LCD TV.
    is there any specific jumper that i have to attach so i see the output on my LCD, since i cant even get to the BIOS?
    Any information would be helpful.

    Thanks

  2. #2
    Low Bitrate
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    66
    Attach temporary a VGA monitor and configure the proper output via BIOS?

Similar Threads

  1. M10000 w/o video card
    By trance728 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 03-31-2008, 12:08 AM
  2. Extreme video playback choppyness with HVAC software
    By Dexter in forum Software & Software Development
    Replies: 7
    Last Post: 04-11-2005, 01:24 AM
  3. M10000 no video, spdif jumper?
    By Caitlin in forum General Hardware Discussion
    Replies: 20
    Last Post: 03-07-2005, 01:12 PM
  4. m10000 video out problems
    By siueclipse in forum General Hardware Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 01-27-2004, 05:02 PM
  5. M10000 Just won't do it
    By carabuser in forum General Hardware Discussion
    Replies: 14
    Last Post: 01-24-2004, 10:42 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •