Results 1 to 10 of 10

Thread: power issue????

  1. #1
    Low Bitrate
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Virginia Beach, Va
    Posts
    78

    power issue????

    Since im waiting for my replacement for my M2-ATX 160W. I decided to get a 200w continous inverter w/ 400max. So i powered everything up and I noticed my wireless adapter light wasnt coming on. So I brought everything back inside 2 realize that my hd wouldnt boot up. So i take the inverter back and get a 350watts inverter, got another hd and reformatted, loaded all the drivers etc. Now i hook up my screen to the carputer and its saying no vga signal. THe resolution is at 800 x 600, so i dont really know what the problem is. Ive tried going up and down on the resolution, same problem.

    oh ya and i can hook up my regular monitor to the carputer
    Anyone have any ideas??

  2. #2
    Low Bitrate
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Virginia Beach, Va
    Posts
    78
    its a lilliput 829gl and i hooked my ps2 up to it fine and it works.
    just little update....

  3. #3
    Calm
    Down
    Or
    Get
    A
    2
    Week
    Vacation
    -Love
    The
    Forum
    Policeman
    Wiredwrx's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,605
    Quote Originally Posted by canibusfan View Post
    its a lilliput 829gl and i hooked my ps2 up to it fine and it works.
    just little update....
    Did your M2ATX fail? If so, it has been known to take out the MB, CPU, HD, MEMORY, and a bunch of other things when it goes. Sounds like you may have fallen victim to that.

    Michael
    ...I love the French language...especially to curse with...Nom de Dieu de putain de bordel de merde de saloperies de connards d'enculés de ta mère. You see, it's like wiping your *** with silk, I love it.

  4. #4
    Low Bitrate
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Virginia Beach, Va
    Posts
    78
    well i blew the resistor on it few months back, but i was able to use the screen after that. I think the inverter took out the hd because i had the inverter on using the computer and than started the car, which I think there was a spike that shorted out the hd

  5. #5
    Calm
    Down
    Or
    Get
    A
    2
    Week
    Vacation
    -Love
    The
    Forum
    Policeman
    Wiredwrx's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,605
    Quote Originally Posted by canibusfan View Post
    well i blew the resistor on it few months back, but i was able to use the screen after that. I think the inverter took out the hd because i had the inverter on using the computer and than started the car, which I think there was a spike that shorted out the hd
    K, did you use the MB with a monitor after you blew the M2? You may have damaged the VGA port of the MB with the M2.

    THe inverter should cause no problems because you are using the inverter with an AC-DC ATX PSU to power your system. There is no chance the Inverter took out your HD, because the AC-DC PS protects it so to speak. A spike will be caught by the PSU. If, while using the ATX PSU, you still can't get Video from the MB, it is blown. I am not saying the Lilli is blown, I am saying that the MB VGA port is blown.

    Michael
    ...I love the French language...especially to curse with...Nom de Dieu de putain de bordel de merde de saloperies de connards d'enculés de ta mère. You see, it's like wiping your *** with silk, I love it.

  6. #6
    Low Bitrate
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Virginia Beach, Va
    Posts
    78
    Quote Originally Posted by Wiredwrx View Post
    K, did you use the MB with a monitor after you blew the M2? You may have damaged the VGA port of the MB with the M2.

    THe inverter should cause no problems because you are using the inverter with an AC-DC ATX PSU to power your system. There is no chance the Inverter took out your HD, because the AC-DC PS protects it so to speak. A spike will be caught by the PSU. If, while using the ATX PSU, you still can't get Video from the MB, it is blown. I am not saying the Lilli is blown, I am saying that the MB VGA port is blown.

    Michael
    but i can connect my desktop monitor to my carputer just fine. Ya ive used my mb after my m2 blew.....

  7. #7
    Calm
    Down
    Or
    Get
    A
    2
    Week
    Vacation
    -Love
    The
    Forum
    Policeman
    Wiredwrx's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,605
    Quote Originally Posted by canibusfan View Post
    but i can connect my desktop monitor to my carputer just fine. Ya ive used my mb after my m2 blew.....
    Does your LIlli VGA work with any other computer? You need to test the Lilli like you tested the MB. The MB works with your desktop, so that eliminates the MB as the source. Now, test the Lilli, but this time, with the VGA, since the VGA and the Composite input on the Lilli are different.

    Michael
    ...I love the French language...especially to curse with...Nom de Dieu de putain de bordel de merde de saloperies de connards d'enculés de ta mère. You see, it's like wiping your *** with silk, I love it.

  8. #8
    Low Bitrate
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Virginia Beach, Va
    Posts
    78
    ya if i connect my lill 2 something else(vga) it doesnt work. So maybe something is blown within the screen??

  9. #9
    Calm
    Down
    Or
    Get
    A
    2
    Week
    Vacation
    -Love
    The
    Forum
    Policeman
    Wiredwrx's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,605
    Quote Originally Posted by canibusfan View Post
    ya if i connect my lill 2 something else(vga) it doesnt work. So maybe something is blown within the screen??
    Bingo.

    Michael
    ...I love the French language...especially to curse with...Nom de Dieu de putain de bordel de merde de saloperies de connards d'enculés de ta mère. You see, it's like wiping your *** with silk, I love it.

  10. #10
    Low Bitrate
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Virginia Beach, Va
    Posts
    78
    so is there a work-around around this??
    like a s-video to vga adapter??

Similar Threads

  1. FAQ: Power Supplies Explained (Part 1)
    By Bugbyte in forum The FAQ Emporium
    Replies: 14
    Last Post: 06-10-2007, 07:45 AM
  2. power issue
    By naquada in forum General Hardware Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 02-09-2005, 05:28 PM
  3. Power Issue
    By gboy in forum LCD/Display
    Replies: 0
    Last Post: 02-07-2005, 12:25 PM
  4. Replies: 7
    Last Post: 06-15-2004, 09:29 PM
  5. Install coming up... but Power questions
    By technopsych in forum Power Supplies
    Replies: 1
    Last Post: 04-14-2004, 07:14 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •