Results 1 to 4 of 4

Thread: Help!

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    3

    Help!

    i have a 1998 toyota 4runner.
    I am putting a whole system into it, and opened up the center **** (where the AC, headunit, clock) is to put in a new headunit, started unplugging things trying to hook this new headunit up to my truck and now the blinkers dont work and my dashboard light wont go on????//
    i checked all the fuses and everything is good on that part, WTF is going on???
    I am a super newb to all this car stuff so any help would be greatly appreciated..

  2. #2
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,173
    Blog Entries
    53
    did you disconnect the plug to the emergency flasher? Doing that in my car disables my turn signal lights and intrument panel lights for whatever reason.

    BTW try to make your thread titles more descriptive. Its surely going to give you more responses.
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

  3. #3
    Admin. Linux loser.
    Auto Apps:loading...
    Bugbyte's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Corning, NY
    Posts
    7,359
    Blog Entries
    2
    Ditto. Check your flasher unit or take a look to see if you somehow blew the fuse for your blinkers or dash lights or accidentally unplugged them somehow.
    Quote Originally Posted by ghettocruzer View Post
    I was gung ho on building a PC [until] just recently. However, between my new phone having internet and GPS and all...and this kit...Im starting to have trouble justfiying it haha.
    Want to:
    -Find out about the new iBug iPad install?
    -Find out about carPC's in just 5 minutes? View the Car PC 101 video

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    3
    i know i unplugged everything, and i know i unplugged the flashers so i think that is the reason why the blinkers are out. all the fuses are good.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •