Results 1 to 3 of 3

Thread: Network Problem

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    10

    Network Problem

    Hi,

    Im having problems trying to transfer files from my home computer to the car computer, using a network card.
    The network card from my epia works fine when its at home, hooked to a normal atx power supply, but when i use a opus as power supply on a car its stops working..
    I think it might be a ground issue, is it possible??

    Tks,
    Bruno
    Tks

  2. #2
    FLAC DodgeCummins's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    DFW area
    Posts
    1,386
    how do you know it stops working?
    how have you tested it?
    the only thing you change is the power supply?
    everything else works?
    how much power does your atx supply put out?
    how much does the opus put out?

    maybe research through here also...

    http://forums.viaarena.com/

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    10
    Quote Originally Posted by DodgeCummins
    how do you know it stops working?
    how have you tested it?
    I just tested with an atx power supply and with my opus. When i use the opus the network card doesnt work, but with a standart power supply it woks perfectly

    Quote Originally Posted by DodgeCummins
    the only thing you change is the power supply?
    Yes...

    Quote Originally Posted by DodgeCummins
    everything else works?
    Everything, exept the network card

    Quote Originally Posted by DodgeCummins
    how much power does your atx supply put out?
    350 Watts

    Quote Originally Posted by DodgeCummins
    how much does the opus put out?
    90watts, but im using a 2.5 laptop hard disk and a slim cdrom only.

    maybe research through here also...

    Thanks, i will try...

    http://forums.viaarena.com/[/QUOTE]
    Tks

Similar Threads

  1. cordless phone problem
    By jstrain in forum Off Topic
    Replies: 2
    Last Post: 06-24-2003, 11:09 AM
  2. need help with home network
    By meyer64 in forum Off Topic
    Replies: 4
    Last Post: 06-04-2003, 01:22 PM
  3. Annoying problem
    By c-dawg in forum General Hardware Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-22-2002, 08:19 PM
  4. Need win98se full version help for a problem!!!!
    By jssaggie in forum Software & Software Development
    Replies: 9
    Last Post: 12-04-2001, 02:08 PM
  5. Sound card and network card
    By Matthew_sl in forum Software & Software Development
    Replies: 3
    Last Post: 01-31-2001, 03:29 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •