Results 1 to 5 of 5

Thread: Is the search option working?

  1. #1
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Salt Lake City, UT, USA
    Posts
    469

    Question Is the search option working?

    I tried a few searches and I come up with nothing. Is the search option working?
    Maybe some other people can try searching for DC-DC or something else very common....
    1983 BMW 733i
    Cyrix 166 32MB with MPXPLAY And no display. Player sits on the back seat with a keypad in front. Someday I'll mount this thing for good...
    *****************************
    Gathering parts for carplayer v2.0!

  2. #2
    Retired Admin Aaron Cake's Avatar
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    London, Ontario, Canada
    Posts
    2,464

    Cool

    Seems to be working for me, but there aren't very many results returned. Perhaps the archives were cleared?
    Player: Pentium 166MMX, Amptron 598LMR MB w/onboard Sound, Video, LAN, 10.2 Gig Fujitsu Laptop HD, Arise 865 DC-DC Converter, Lexan Case, Custom Software w/Voice Interface, MS Access Based Playlists
    Car: 1986 Mazda RX-7 Turbo (highly modded), 1978 RX-7 Beater (Dead, parting out), 2001 Honda Insight
    "If one more body-kitted, cut-spring-lowered, farty-exhausted Civic revs on me at an intersection, I swear I'm going to get out of my car and cram their ridiculous double-decker aluminium wing firmly up their rump."

  3. #3
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Salt Lake City, UT, USA
    Posts
    469

    Post

    Yeah I tried it again and got it to work but with very few results. So much for sending newbies to the search button!
    1983 BMW 733i
    Cyrix 166 32MB with MPXPLAY And no display. Player sits on the back seat with a keypad in front. Someday I'll mount this thing for good...
    *****************************
    Gathering parts for carplayer v2.0!

  4. #4
    FLAC
    Join Date
    Jan 2001
    Posts
    1,612

    Post

    3 results for dc-dc something is wierd

    BoB

  5. #5
    Constant Bitrate
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    Chapel Hill, NC, United States
    Posts
    136

    Post

    I haven't been able to get it to work for about two weeks.
    Got started with computers on this board early in high school...now I run a web development company and am about to build my dream machine.

Similar Threads

  1. search function
    By IIJasonII in forum FrodoPlayer
    Replies: 2
    Last Post: 04-30-2004, 01:06 AM
  2. am the only gettting annoyed with the search logo?
    By kickercivic1 in forum Off Topic
    Replies: 43
    Last Post: 01-10-2004, 12:37 PM
  3. motorized screen stopped working :(
    By corsamel in forum LCD/Display
    Replies: 0
    Last Post: 11-26-2002, 11:52 AM
  4. Post Archiving/FAQs
    By Aaron Cake in forum Mp3car Forum Suggestions/Comments
    Replies: 12
    Last Post: 04-15-2002, 10:25 PM
  5. Lorty's plugin search prob
    By gizmos in forum Software & Software Development
    Replies: 5
    Last Post: 07-15-2000, 12:50 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •