Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: mp3car.com forum bug?

  1. #1
    Variable Bitrate cheerio's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    San Antonio
    Posts
    233

    mp3car.com forum bug?

    i keep recieving email for old threads that i have no notification on, threads that even being posted to actively, double emails for currently suscribed threads, ect. Anyone getting this?

  2. #2
    What can I say? I like serial. Curiosity's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Florence Yall, BFKY
    Posts
    2,684
    No problem here but do yours say they are from "MP3Car.com Forums Forums"?
    Oh, do you have 2 user accounts? That would do it!

  3. #3
    Variable Bitrate cheerio's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    San Antonio
    Posts
    233
    Nope, one account, looks like if someone posts to a thread 8 times, i get 8 emails, evne though im supposta only get one daily? all 8 emails are the exact same

  4. #4
    Variable Bitrate choyak's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Buena Park, CA
    Posts
    326
    wow, please edit 'fourm' to 'forum' in the thread title!!
    Carputer currently 'ghettoed' into car!!!

    EPIA MII-12000
    Ampie Case with rigged extra USB
    Hitachi 60GB
    Holux GPS mouse with iGuidance 2.0
    Lilliput 7" touchscreen
    Netgear WG121 USB WiFi
    Carnetix P1260

  5. #5
    I see dead kittens Quattro's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    New York
    Posts
    2,922
    Quote Originally Posted by choyak
    wow, please edit 'fourm' to 'forum' in the thread title!!
    I missed that, didn't even notice.

    I haven't had any problems either. Maybe you should check your setting and see if something might be wrong there.
    Installed
    Asus A7N8X-VM - AMD Mobile Athlon 2400
    512 Ram - 60GB HD - Opus 150w
    Lilliput 7" - Rikaline 6010
    [00000000000001100010-] 98% Completed

    Check Out My Install!!!

  6. #6
    Variable Bitrate cheerio's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    San Antonio
    Posts
    233
    Quote Originally Posted by choyak
    wow, please edit 'fourm' to 'forum' in the thread title!!
    Is this english class or something? I made a mistake, get over it. You got the point right?

  7. #7
    Variable Bitrate choyak's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Buena Park, CA
    Posts
    326
    Wow like have a cow, I pointed out a typo so you could correct it, and it is corrected now, no need to become frazzled. I guess next time I will send a private message
    Carputer currently 'ghettoed' into car!!!

    EPIA MII-12000
    Ampie Case with rigged extra USB
    Hitachi 60GB
    Holux GPS mouse with iGuidance 2.0
    Lilliput 7" touchscreen
    Netgear WG121 USB WiFi
    Carnetix P1260

  8. #8
    Jesus Freak antimatter's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    California
    Posts
    4,545
    If you would have posted on my thread a grammar or spelling error I would become annoyed as well especially because of the fact that you did not post anything helpful.
    Next time don't post crap like that unless you are going to add some helpful comment.

    Remember this is a forum not an English paper
    -Jesus- King of Kings Lord of Lords

  9. #9
    Variable Bitrate
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Surrey, BC, Canada
    Posts
    246
    and also the way you said it (with a "wow" at the beginning and exclamation marks at the end) made it seem like you were less concerned with the error and more concerned with starting trouble. There are more tactful ways of pointing out errors.

    Sorry to clutter the thread, just to be somewhat helpful I will repeat what everyone has said, I'm having no similar problems and I really don't know what it could be.

  10. #10
    Variable Bitrate choyak's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Buena Park, CA
    Posts
    326
    I just 'wow' because that is a weird occurence with the forum with getting emails from old threads etc. I guess I should have stated that only and more thoroughly, and then PMed about the typo, it just looked weird.
    Carputer currently 'ghettoed' into car!!!

    EPIA MII-12000
    Ampie Case with rigged extra USB
    Hitachi 60GB
    Holux GPS mouse with iGuidance 2.0
    Lilliput 7" touchscreen
    Netgear WG121 USB WiFi
    Carnetix P1260

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Who wants an Audio Forum on mp3car.com?
    By Banderon in forum Mp3car Forum Suggestions/Comments
    Replies: 25
    Last Post: 04-15-2004, 09:19 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 03-05-2004, 04:24 AM
  3. Forum Bug??
    By aultl in forum Mp3car Forum Suggestions/Comments
    Replies: 2
    Last Post: 02-01-2004, 06:22 PM
  4. MUST READ: Forum Rules
    By Aaron Cake in forum Classified Archive
    Replies: 0
    Last Post: 01-30-2002, 09:16 AM
  5. MUST READ: Forum Rules
    By Aaron Cake in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 01-30-2002, 09:06 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •