Results 1 to 9 of 9

Thread: Cursor doing some strange stuff-sporadic mousing!

  1. #1
    Maximum Bitrate ddogg_777's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    HOT Arizona
    Posts
    834

    Cursor doing some strange stuff-sporadic mousing!

    Every now and then when I boot my computer my cursor goes crazy as if someone is constantly right clicking in the upper left corner of my desktop. Has this happened to anyone before? I can disconnect my logitech mouse and will still click away like mad. I do have the latest touchkit installed for when I hook up my touchscreen, could it be causing some weird issues? The strange behavior has happened with and without my touchscreen hooked up.

  2. #2
    Raw Wave
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    On the beach
    Posts
    2,223
    Is there a GPS attached??

  3. #3
    Maximum Bitrate ddogg_777's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    HOT Arizona
    Posts
    834
    Yes, there is a bu-303 gps attached.

  4. #4
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    go to device manager next time it happens and see if there is a "serial mouse" in there...
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  5. #5
    Maximum Bitrate ddogg_777's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    HOT Arizona
    Posts
    834
    I would but I can't navigate anywhere when it happens. I couldn't even contr'alt'del it to shut down. It's as if someone takes control of my mouse and starts right-clicking like mad up at the top as it sweeps back and forth. Everytime I try to move the mouse it just zips right back up there.
    I uninstalled the 4.xxx version of touchkit and went with one from a few months ago. I'm hoping that was the problem but only time will tell. My system is a new install with XP SP2 on a AOPEN i855 board with a Dothan 1.8ghz chip.

  6. #6
    Maximum Bitrate sfay93's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Omaha, NE
    Posts
    777
    From this thread: http://www.mp3car.com/vbulletin/sho...ghlight=jumping


    Quote Originally Posted by dhanya
    I had the same problem and it was very frustrating. I found out that the in my case the fix from deluo wasn't updating the registry. After I manualy chnaged the registry to:
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\sermouse]
    "Start"=dword:00000004

    the problem went away.
    I had to manually edit mine as well with my Deluo mouse.
    7" Lilli TS, Soyo K7VME, Semperon 2200, 160GB Maxtor, 512mb PC3200, Deluo GPS, Panasonic Slim DVD/CD RW, Linksys WMP545G , Opus 150w, XMDirect, XP Pro, FP, IG [XXXXXXXXX-] 90%
    ATVMS.com

  7. #7
    Variable Bitrate
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    232
    I also have this occur every now and then. Just reboot, then normally it is ok.

    Never thought there was a fix, but my GPS is a USB Rikaline 6010.

    Later,
    Bryan
    2000 Yukon Denali
    Shuttle SN65G2
    Cel-D 2.4 GHZ 533mhz FSB
    1GB PC800 Mem
    Radeon9200 PRO
    Seagate 120GB
    ATI Remote
    RF Mini Kb w/Trk Ball
    7" Lilliput Touch Screen Monitor
    USB 2.0 Hub
    Rikaline GPS-6010
    PN11 802.11b Wireless
    XP Pro
    750W Inverter

  8. #8
    Variable Bitrate
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Chicago, IL
    Posts
    284
    its the thumper kit, i know it.

  9. #9
    Maximum Bitrate ddogg_777's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    HOT Arizona
    Posts
    834
    Darn thumper....

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •